Przygarnę kotke

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie kwi 02, 2006 0:31

aaniaa21 pisze:Po pierwsze Bengala nie pozwalaj sobie

droga moja "studetko" aaniaa21, nie ja uzywam tu słownictwa obraźliwego dla rozmówców
tłumaczyc sie nie musisz, bo juz i tak wystarczająco dużo powiedziałaś :?

evanka

Od: Pt gru 13, 2002 16:16
Lokalizacja: miasto wojewódzkie na prawach powiatu, a nawet gminy

Post » Nie kwi 02, 2006 8:33

Jak czesc rozmowcow jest beznadziejna to trzeba ich jakos okreslic a milych epitetow (niestety) uzyc tu nie mozna pani wielce inteligentna
...................

aaniaa21

Od: Sob lut 18, 2006 23:21

Post » Nie kwi 02, 2006 8:38

studetko?
Sory ale to chyba nie do mnie, ja jestem studentka a tobie wypadoloby isc poduczyc sie troche :wink:
...................

aaniaa21

Post » Nie kwi 02, 2006 8:55

aaniaa21 pisze:studetko?
Sory ale to chyba nie do mnie, ja jestem studentka a tobie wypadoloby isc poduczyc sie troche :wink:

Wyluzuj trochę.. Sprawdź co masz napisane w swoim profilu..
I czasem, zanim zaczniesz się kłócić, może warto policzyć do 10 i zastanowić się chwilę nad argumentami drugiej strony..

pozdrawiam
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Nie kwi 02, 2006 9:28

aaniaa21 pisze:Jak czesc rozmowcow jest beznadziejna to trzeba ich jakos okreslic a milych epitetow (niestety) uzyc tu nie mozna pani wielce inteligentna

może troche grzeczniej?
:?

(chociaż moze ja tej wypowiedzi nie zrozumiałam, bo cieżko sie czyta bez znaków przestankowych)

ale studentów w kraju mamy, no no... :?
Australia jest jak otwarte drzwi, za którymi majaczy błękit. Wychodzimy ze świata i wkraczamy w Australię.(D.H.L.)

Keti

Od: Pt wrz 13, 2002 11:44

Post » Nie kwi 02, 2006 9:40

Boze swiety ludzie posluchajcie siebie. Jak ja zaluje ze pojawilam sie na tym dziwnym forum. Nie powinno was obchodzic czy jestem studentka czy sprzataczka, ja oceniam was po swoich wypowiedziach a nie po tym kim jestescie. Ja nie wchodze takze na wasze zycie prywatne tylko na wasz pogrzany stosunek do kotów. I to o was swiadczy jakie inteligentne jestescie moje panie.

A wracajac do jednej z wczesniejszych wypowiedzi: dziekuje za rady ale to czy sa one dobre dla mnie i dla mojego kotka - pozwolcie ze zadecyduje ja i moja rodzina

I jeszcze jedno, to ze ratujecie biedne koty, szukacie im domow to jest godne podziwu i szacunku ale napewno nie sprawia to ze jestescie alfa i omega w dziedzinie kotow
...................

aaniaa21

Post » Nie kwi 02, 2006 9:44

aaniaa21 pisze:Boze swiety ludzie posluchajcie siebie. Jak ja zaluje ze pojawilam sie na tym dziwnym forum. Nie powinno was obchodzic czy jestem studentka czy sprzataczka, ja oceniam was po swoich wypowiedziach a nie po tym kim jestescie. Ja nie wchodze takze na wasze zycie prywatne tylko na wasz pogrzany stosunek do kotów. I to o was swiadczy jakie inteligentne jestescie moje panie.

A wracajac do jednej z wczesniejszych wypowiedzi: dziekuje za rady ale to czy sa one dobre dla mnie i dla mojego kotka - pozwolcie ze zadecyduje ja i moja rodzina

I jeszcze jedno, to ze ratujecie biedne koty, szukacie im domow to jest godne podziwu i szacunku ale napewno nie sprawia to ze jestescie alfa i omega w dziedzinie kotow

No to się rzeczywiście zastanowiłaś.. :? :(

aamms

Post » Nie kwi 02, 2006 9:45

Nad czym mam sie przepraszam zastanowić?????
...................

aaniaa21

Post » Nie kwi 02, 2006 9:46

aaniaa21 pisze:I jeszcze jedno, to ze ratujecie biedne koty, szukacie im domow to jest godne podziwu i szacunku ale napewno nie sprawia to ze jestescie alfa i omega w dziedzinie kotow
I właśnie dlatego korzystamy z wiedzy i rad weterynarzy i specjalistów. I to od nich się uczymy, pamiętaj też, że doświadczenie zdobywa się wraz z wiekiem i czasem. Życie uczy... ;)

Przykro mi, że zraziłaś się do forum, bo tak naprawdę nikt chyba nie ma tutaj złych zamiarów. Źle zaczęła się ta rozmowa, emocje i duma wzięły górę. A ja zdaję sobie sprawę, że wielu z forumowiczów zanim trafiło na forum też nie wiedziało o zabezpieczaniu okien itp itd. Ja np. nie wiedziałam... Ale już wiem i korzystam z tych rad dla dobra moich kotów ;) Może zamkniemy ten wątek i skończymy debatę, a Ty na spokojnie rozejrzysz się po forum. Myślę, że dużo możesz stąd wynieść, nie uciekaj ;) Nie chcemy Cię stąd wyganiać, a wręcz odwrotnie :)
Obrazek

dronusia

Od: Sob mar 26, 2005 13:32

Post » Nie kwi 02, 2006 9:48

aaniaa21 pisze:Boze swiety ludzie posluchajcie siebie. Jak ja zaluje ze pojawilam sie na tym dziwnym forum. Nie powinno was obchodzic czy jestem studentka czy sprzataczka, ja oceniam was po swoich wypowiedziach a nie po tym kim jestescie. Ja nie wchodze takze na wasze zycie prywatne tylko na wasz pogrzany stosunek do kotów. I to o was swiadczy jakie inteligentne jestescie moje panie.

Ania, nie wiem, kim jesteś, studentką czy sprzątaczką. Jestem w stanie przejśc do porządku dziennego nad Twoją decyzją w sprawie wychodzenia kota, ale Twojego stosunku do ludzi tutaj, Twojego języka rodem z zawodówki już nie jestem w stanie strawić.
Wchodzisz gdzieś, gdzie jestes gościem i prezentujesz im się od takiej strony? Jesteś arogancka i wulgarna. Może ktoś stąd oddałby Ci swojego kota, ale bardzo bym się zdziwiła, gdyby tak było. I to nie ze względu na wychodzenie. Tylko najzwyczajniej na Twój brak kultury.
Moja pierwsza kocia miłość
za TM
Obrazek Obrazek
Nie tworzysz świata, jest on zastany. Można tylko ruszyć tyłek i coś zmieniać. (Anda)

kota7

Od: Czw sty 27, 2005 20:19

Post » Nie kwi 02, 2006 9:48

Boze....jedyna ludzka istota na tym forum. zaczynam wierzyc ze sa tu normalni ludzie.
dzieki dronusia:)
...................

aaniaa21

Post » Nie kwi 02, 2006 9:49

aaniaa21 pisze:Nad czym mam sie przepraszam zastanowić?????

Przejrzyj, proszę ten wątek..
http://www.forum.miau.pl/viewtopic.php? ... highlight=

aamms

Post » Nie kwi 02, 2006 9:50

aaniaa21 pisze:Boze....jedyna ludzka istota na tym forum. zaczynam wierzyc ze sa tu normalni ludzie.
dzieki dronusia:)

Są normalni ludzie.. i wbrew pozorom, całkiem fajni.. :D

aamms

Post » Nie kwi 02, 2006 9:51

Odnoszę wrażenie, że arogancja Ani stanowi jej obronę, gdyż jak już nie pierwszy raz - forumowicze "naskoczyli" na gościa. Ja wiem, że Ania nie zachowała się wporządku, że źle wyraziła się o forumowiczach, ale myślę, że to nie jest ta prawdziwa Ania, dajmy jej się pokazać z lepszej strony ;) Aniu... mam nadzieję, że się nie mylę? :) I witaj na forum.
Obrazek

dronusia

Od: Sob mar 26, 2005 13:32

Post » Nie kwi 02, 2006 9:54

Wchodzisz gdzieś, gdzie jestes gościem i prezentujesz im się od takiej strony? Jesteś arogancka i wulgarna. Może ktoś stąd oddałby Ci swojego kota, ale bardzo bym się zdziwiła, gdyby tak było. I to nie ze względu na wychodzenie. Tylko najzwyczajniej na Twój brak kultury

jesli ci nie pasuje to nie musisz ze mna rozmawiac. Aha jestem gosciem i co??? Szczerze to nie za bardzo obchodzi mnie co o mnie tutaj myslicie.
...................

aaniaa21

[poprzednia][następna]