aaniaa21 pisze:Po pierwsze Bengala nie pozwalaj sobie
droga moja "studetko" aaniaa21, nie ja uzywam tu słownictwa obraźliwego dla rozmówców
tłumaczyc sie nie musisz, bo juz i tak wystarczająco dużo powiedziałaś

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
aaniaa21 pisze:Po pierwsze Bengala nie pozwalaj sobie
aaniaa21 pisze:studetko?
Sory ale to chyba nie do mnie, ja jestem studentka a tobie wypadoloby isc poduczyc sie troche
aaniaa21 pisze:Jak czesc rozmowcow jest beznadziejna to trzeba ich jakos okreslic a milych epitetow (niestety) uzyc tu nie mozna pani wielce inteligentna
aaniaa21 pisze:Boze swiety ludzie posluchajcie siebie. Jak ja zaluje ze pojawilam sie na tym dziwnym forum. Nie powinno was obchodzic czy jestem studentka czy sprzataczka, ja oceniam was po swoich wypowiedziach a nie po tym kim jestescie. Ja nie wchodze takze na wasze zycie prywatne tylko na wasz pogrzany stosunek do kotów. I to o was swiadczy jakie inteligentne jestescie moje panie.
A wracajac do jednej z wczesniejszych wypowiedzi: dziekuje za rady ale to czy sa one dobre dla mnie i dla mojego kotka - pozwolcie ze zadecyduje ja i moja rodzina
I jeszcze jedno, to ze ratujecie biedne koty, szukacie im domow to jest godne podziwu i szacunku ale napewno nie sprawia to ze jestescie alfa i omega w dziedzinie kotow
I właśnie dlatego korzystamy z wiedzy i rad weterynarzy i specjalistów. I to od nich się uczymy, pamiętaj też, że doświadczenie zdobywa się wraz z wiekiem i czasem. Życie uczy...aaniaa21 pisze:I jeszcze jedno, to ze ratujecie biedne koty, szukacie im domow to jest godne podziwu i szacunku ale napewno nie sprawia to ze jestescie alfa i omega w dziedzinie kotow
aaniaa21 pisze:Boze swiety ludzie posluchajcie siebie. Jak ja zaluje ze pojawilam sie na tym dziwnym forum. Nie powinno was obchodzic czy jestem studentka czy sprzataczka, ja oceniam was po swoich wypowiedziach a nie po tym kim jestescie. Ja nie wchodze takze na wasze zycie prywatne tylko na wasz pogrzany stosunek do kotów. I to o was swiadczy jakie inteligentne jestescie moje panie.
A wracajac do jednej z wczesniejszych wypowiedzi: dziekuje za rady ale to czy sa one dobre dla mnie i dla mojego kotka - pozwolcie ze zadecyduje ja i moja rodzina
I jeszcze jedno, to ze ratujecie biedne koty, szukacie im domow to jest godne podziwu i szacunku ale napewno nie sprawia to ze jestescie alfa i omega w dziedzinie kotow
aaniaa21 pisze:Nad czym mam sie przepraszam zastanowić?????
aaniaa21 pisze:Boze....jedyna ludzka istota na tym forum. zaczynam wierzyc ze sa tu normalni ludzie.
dzieki dronusia:)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości