Jutro miala byc sterylka Gagatki , Jola złapała kotkę - okazało się, ze ma ruje. Wszystko znow sie przesuwa w czasie

Dziś Śspioch będzie miał zdejmowane szwy. Mam nadzieje, że już mu lepiej.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
carmella pisze:Wiem, ze to nieładnie czyjas korespondencje wystawiac na swiatlo dzienne, ale dzis juz sie poplakalas z niemocy. Ja chyba mam pecha bo ja tylko na takie osoby trafiam, ze nie dochodza argumenty.
"Mozliwe ze Ty nosisz dredy i glany zamiast berecika ale na oczach masz KLAPY!!!!czy zdajesz sobie bowiem sprawe z tego ile kobiet umiera rocznie na raka sutka chociaz NIGDY W ZYCIU NIE STOSOWALY HORMONÓW,ile umiera na raka szyjki i tych ktore sie prostytuowały i ty ktore byly zakonnicami,na raka pluc umieraja niepalący a nie pijacy gina na choroby watroby....mozna tez miec osteoporoze z powodu nie zxaywania (wlasnie!) hormonów ui umrzec w wyniku powiklan po złamaniu szyjki kosci udowejalrbo trafic do czubków w nastepstwie derprsji klimakterycznej...Trzeba wic odjac sobie piersi profilaktycznie,wyciac jajniki macica wraz szyjka kjoniecznie,nie jesc nie pisc nie oddychac i pozbawic sie skóry bo moze zdarzyc sie czerniak...Oj Ty obronczyni zwierzat od siedmiu bolesci.Moze Bog da ze zrozumiesz jeszcze ze zycie jest nieprzewidywalne a MADRZE stosujac zdobycze nauki pod kierunkiem np weterynarza mozna uniknąc zarówno smierci zwierzecia z pwoodu braku kastracji jak i zpoowodu kastracji własnie.Sadze jednk ze nieza;leznie od nakrycia glowy masz ciany rozumek zamkniety na kazdy poglad ,ktory roozni sie od tego ktory ktos Ci zaimplantował.Zyczwe Ci zebys umarła kiedys NA STAROSC zdrowa jak przyslowiowy rydz."
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 584 gości