aaniaa21 pisze:Oki tylko one mysla ze wszystkie rozumy zjadly
ooo rozwiń, sie prosze
jeśli wiesz co inni myślą...
"one" po prostu mają rację...
dronusia, mówisz że kot wie co go czeka na dworze... ciekawe
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Źle to wyraziłam. Miałam na myśli fakt, iż kot, który żył już na dworzu prawdopodobnie lepiej poradzi sobie z zagrożeniami typu samochód czy groźny pies, bo najprawdopodobniej ma już trochę "pozadomowego" doświadczeniaKeti pisze:dronusia, mówisz że kot wie co go czeka na dworze... ciekawe
aaniaa21 pisze:Mam takie pytanie:
mieszkam w domku, jak jest cieplo wiosną i latemdrzwi tarasowe są caly dzien otwarte, gdzie wtedy mialby przebywac moj niewychodzacy kotek?????????
trafilam do przemadrzalych fanatyczek
aaniaa21 pisze:Mam takie pytanie:
mieszkam w domku, jak jest cieplo wiosną i latemdrzwi tarasowe są caly dzien otwarte, gdzie wtedy mialby przebywac moj niewychodzacy kotek?????????
aaniaa21 pisze:Po pierwsze Bengala nie pozwalaj sobie. Ja milosc do moich zwierzat okazuje
przez bycie kochana dla nich a nie przez wywyzszanie sie na forum ile to kotow nie przygarnelam, ilu znalazlam dom.
Nie jestem taka "matka teresa" jak wy i dobrze mi z tym
Po drugie teraz mam kotka od 3 lat, wczesniej mialam kotke, umarla ze starosci, mialam tez kotka ktory umarl szybko, mial z 5 lat i zachorowal.
A wogole to nie mam najmniejszego obowiazku sie ci tlumaczyc
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości