Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MartaK pisze:Bardzo mysle o dzisiejszej akcji... Modle sie, zeby wszystko dobrze poszlo i naprawde z wielka niecierpliwoscia bede czekla na wiesci jak sie wszystko potoczylo... Jak juz bedzie cos wiadomo, to prosze - dajcie znac...
Tweety pisze:to co teraz? i co z tą ukradzioną kotką? macie jakąś tymczasówkę dla niej?
Tweety pisze:to co teraz? i co z tą ukradzioną kotką? macie jakąś tymczasówkę dla niej?
MartaK pisze:O Boze... Dlaczego prawo jest tu wciaz bezsilne, ja tego nie rozumiem... Czy Iza wybiera sie ejszcze do tego "czlowieka" - jest jakakolwiek szansa, ze uda sie jeszcze te koty, psy, konie uratowac?... Chociaz czesc...?
MartaK pisze:Nienawidze tego potwora... A w jakim stanie jest ta koteczka, raczej zdrowa?... Ciaza wysoka?
Aha, a jak Iza bedzie tam nastepnym razem, to bedzie jeszcze probowala zabrac rodzenstwo Toto, tak? Chyba, ze zaraz sie od Was dowiem, ze one je utopil albo zagryzly je psy a ja naiwan wierze, ze jeszcze zyja...![]()
I jeszcze jedno - czy rozwazalyscie pomysl naglosnienia tej sparwy w mediach?... W razie czego ja moge pisac do gazet, mailowac do telewizji... Co chcecie... Oni potrafia byc czasami bardzo skuteczni, bo i policja przypilona zaczyna wtedy prawidlowo dzialac... Co o tym myslisz, Berni?
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania i 112 gości