nie zetknęłam się z Pro Pac, ale poszukałam w necie:
Kompletne i zrównoważone pożywienie dla wzrostu kociąt i rozmnażających się kocic we wszystkich etapach ciąży i laktacji. Składniki: kurczak, mączka ryżowa, kukurydza, tłuszcz z kurczaka (konserwowany tokoferolem, źródłem naturalnej witaminy E), suszone jaja, suszona pulpa buraczana, ryby, suszona serwatka, suszone drożdże piwne, kultury bakterii, sól, chlorek potasu, DL-metionina, lizyna, kiełki pszenicy, chlorek choliny, witamina E, aktywowany zwierzęcy sterol (źródło witaminy D3), tauryna, witamina A, niacyna, D-pantotenian wapnia, witamina B12, ryboflawina, tiamina, kwas askorbinowy, biotyna, chlorowodorek pirydoksyny (witamina B6), inozyt, kwas foliowy, tlenek manganu, siarczan żelaza, siarczan miedzi, tlenek cynku, jodek. ANALIZA: białko nie mniej niż 34,00%, tłuszcz nie mniej niż 22,00%, błonnik nie więcej niż 3,00%, wilgotność nie większa niż 10,00%, popiół nie więcej niż 7,00%, magnez nie więcej niż 0,100%.
wygląda obiecująco, chociaż dużo dziwnych cholin, steroli i pirodoksyn

ale cena przystępna...
trzeba by podrzucić w wątku żywieniowym, może odezwałby sie ktoś kto karmi albo się zna na składach...
uch, powtarzam raz jeszcze, że przeurocze te Twoje Bestie

oczu od nich oderwać nie można...