Czy wobec tego mogę adoptować wirtualnie tą najnowszą koteczkę?
Śliczna jest, tylko ta ciąża....

Moderator: Estraven
progect pisze:Czy wobec tego mogę adoptować wirtualnie tą najnowszą koteczkę?
mirka_t pisze:progect pisze:Czy wobec tego mogę adoptować wirtualnie tą najnowszą koteczkę?
Oczywiście, że możesz adoptować ciężarną. Może nadasz jej imię. Tylko proszę o dwusylabowe i niezbyt wymyślne.
Ciąża tej kotki też jest dla mnie zmartwieniem. Bardzo bym chciała, aby problem sam się rozwiązał a kotka na tym nie ucierpiała. Niestety na razie mogę tylko czekać.
mirka_t pisze:2 zabiegi z 3 planowanych mam już za sobą. Zęby Gucia a raczej dziury po kłach bardzo ładnie się zasklepiają. Niestety mam inny problem z Guciem a mianowicie drapanie się. Wydrapał już sobie trochę sierści z szyi. Gucio mocno linieje. Może to uczulenie a może zaburzenia hormonalne po kastracji. Zaczęłam podawać mu Clemastinum i muszę go obserwować.
Kizia po sterylce i ma na brzuchu mały supełek. Jest jeszcze niezborna ruchowo i przysypia. Mam nadzieję, że obejdzie się bez kaftanika i kołnierza tak samo jak to było w przypadku Małej.
Jeszcze tylko we wtorek sterylka i rwanie zęba u Justy no i czekam na poród Tiny. Wczoraj miała robione USG. Widoczne były 2 bardzo żwawe maluchy. Nadal nie wiem ile kociąt będzie i jaką decyzje podejmę. Prawdę mówiąc cały czas myślę o uśpieniu maluchów i wszystko za tym przemawia. Jeśli uśpię wszystkie to, jakiej reakcji mogę spodziewać się u kotki? Zostawić 1 malucha? Jeśli zostawić to jak wybrać tego, który ma żyć?
mirka_t pisze:Wczoraj sprzedałam komputer mojej wetce i postanowiłam dołączyć w promocji Justę. Wetka nie ma kota gdyż dużo pracuje, ale Justa to kot dla pracujących. Jest wyjątkowo spokojna i potrafi spędzić prawie cały dzień w samotności. Ten tydzień wetka ma wyjątkowo pracowity i ma zabrać Justę za tydzień. Mam nadzieję, że się nie rozmyśli a Justa zachowa się tak jak tego oczekuję.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], MIKI03 i 445 gości