Beżyk i Tygrysek, Gucio i Psotka - czekają na Ciebie!!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro mar 15, 2006 2:14 Beżyk i Tygrysek, Gucio i Psotka - czekają na Ciebie!!!!

Chce Wam przedstawic kotki Bezyka i Tygryska (vel Niesmiałka), Gucia i Psotkę.... Sa to kotki z fundacji "KOT" od Lidyi...kotki, które bardzo długo czekaja (od lata zeszłego roku), kotki które bardzo dłuzo przeszły(bohatersko przezyły panleukopenię)...
Az sie nie chce wierzyc że nikt nie chce tych miłych i kochanych, Młodych kotków.... (trafiły do nas bedac malutkimi kotkami i dorastaja z nami w czterech ścianach - niestety, nie możemy byc z nimi cały czas)
Przedstawie wam te kotki osobno:
Mój ukochany Beżyk:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
tu jak był troche młodszy:
Obrazek

Bezyk i jego braciszek były bardzo niesmiałymi kotkami, długo kosztowało ich oswajanie... bezyk jest troche niesmiały do obcych.... ale to najbardziej kochany pieszczoch pod słoncem... Godzinami moze lezeć na moich rekach... jest to dla niego najwieksza przyjemność... to kot po prostu kanapkowy... Mimo młodego wieku (ma ok. roku, jest kastrowany)!!! kotek nadaje się dla osoby, która nie lubi za bardzo rozrabiaków, tylko przytulaski.... Bezyk, (to tez ewenement) nie wspina sie po stołach, rurach i tp. jest typowo naziemnym kotem!!!! Choc gdy go wpuscimy do pomieszczenia z rozrabiakiami (młodszymi kotkami) to bawi sie razem z nimi...
JEST TO NAPRAWDE WYJĄTKOWY KOT !!!! najwiekszy miziak nad niziaki.... Jest to braciszek Bibiego Agi 995 i smiem twierdzic ze jest bardziej słodki niz Bibek....
podaje linki do innych zdjec Beżyka:
http://koty.karolin.pl/inne/new/bezyk4.jpg
http://koty.karolin.pl/inne/new/bezyk5.jpg
http://koty.karolin.pl/inne/new/bezyk6.jpg

teraz o Tygrysku (Niesmiałku).....
To kotek, który jest bardzo nieufny.... (tylko jak może nabrac zaufania do ludzi, jak ciagle jest sam, jak nie ma swojego Dużego :( ?- ciesze się gdy moge mu poświęcic trochę więcej czasu, ale czesto jest to tylko z 5 - 10 min :( )
Tygrysek tez uwielbia pieszczoty... czasem kombinuje jak koń pod góre jak tu udac,że to tak mimochodem a dac sie pogłaskac.... Ostatnio robi bardzo duże postepy... wczoraj zszedł specjalnie na mój widok z rury na głaskanie..... mizia sie, rozkłada, daje głaskac... choc niestety nie daje sie wziąc na rece.... Mysle że jak jeszcze nad nim popracuję to i to mi sie uda... A może ktos chce mnie wyreczyc????? Tygrysek tez mysle, ze bedzie w domu grzecznym kotem.... jest ostrozny, ale miły i przytulaśny....potrzebuje tylko troche serca....
To zdjecia Tygryska : niestety nie udało nam sie zrobic takich super ładnych....
Obrazek
ObrazekObrazek
Obrazek
Tu Tygrysek jak był młodszy:
Obrazek
Acha, Tygrysek tez jest kastrowany!!!!

Naprawde, nie wiem jak juz mam o nich pisac - ale to tak kochane koty - moje koty choć sama nie moge ich wziąć!! to koty, które czekaja juz tak długo, na swojego Duzego!!!! Pomóżcie im prosze....
Jest juz późno więc na razie to tyle.... postaram się jeszcze jutro uzupełnic ten watek o następne dwa kociaki, które tez czekaja u nas od wakacji a sa naprawde wyjatkowe, aż dziw, że nikt ich nie chce... Może zabiegani i zalatani, zajęci opieka nad biedakami nie dośc o nich pisaliśmy :(

A teraz Gucio i Psotka!!!!
Trafiły do nas malutkie a teraz Gucio jest juz po wycieciu jajek!!! Psotusia jest nadal malutka to taka filigranowa koteczka. Wyglada cały czas jak mały kociaczek. Psotka jest zywa, bardzo lubi sie bawic, ale wyrosła juz z tego kociego wieku kiedy to sie macha pazurkami na wszystkie strony. Naprawde warta jest zakochania.
Gucio to żywy kawaler choc bez jaj. Kiedys był to straszny pieszczoch(nie schodził wcale z kolan) i nadal lubi jeszcze leżec na kolankach i byc głaskany, co widac na zdjęciu.
ech... najlepiej wkleję zdjęcia:

To Gucio:
Obrazek
Obrazek

To Gucio jak do nas trafił:
http://koty.karolin.pl/inne/krowki0.jpg

A to Psotka:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Tu jak była mała:
http://koty.karolin.pl/inne/krowki1.jpg
Ostatnio edytowano Pt mar 24, 2006 1:39 przez krysiak, łącznie edytowano 3 razy

krysiak

Od: Wto lut 08, 2005 20:15

Post » Śro mar 15, 2006 13:57

Śliczne buraski, trzymam kciuki, żeby szybko znalazły kochające domki!!!!!!!
:ok:

Sylwi@

Od: Pon lis 03, 2003 23:31

Post » Śro mar 15, 2006 13:59

Przepiękne są! Trzymam kciuki i czekam na zdjęcia mojej "podopiecznej" :wink:
Obrazek

Amy

Od: Pt lip 22, 2005 19:45

Post » Śro mar 15, 2006 22:45

Jak dlugo juz czekaja:(

D!

Od: Śro lis 06, 2002 18:45

Post » Czw mar 16, 2006 11:21

A papierowe ogłoszenia dla nich macie zrobione?
One bardzo dobrze działają.
Jakbyście wrzuciły tu takie ogłoszenie - to mozna by w różnych miastach pokleic...
Za długo juz czekają... :(

Olat

Od: Sob mar 30, 2002 21:41

Post » Czw mar 16, 2006 13:46

Wątek króweczek już jest w górze :D
Obrazek

Amy

Post » Pt mar 17, 2006 18:38

Hej koteczki cudne, nie spadajcie :!:

asica

Od: Sob sty 28, 2006 15:31

Post » Pt mar 17, 2006 21:13

A ja chcę polecić koty z fundacji Lidyi :D . Mam stamtąd Szarotkę. Wprawdze posikuje :( , ale to wiedziałam odrazu biorąc ją. Ale za to co za charakter :1luvu: - serduszko na czterech łapkach, sama miłość :love: . Wszystkie moje koty są kochane, ale drugiej aż tak kochającej jak szarotka nie mam :D

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Sob mar 18, 2006 6:52

Ja wierze ,ze znajdzie sie domek- musi one sa przekochane:)b

podswiadomosc

Od: Pt lis 18, 2005 9:33

Post » Nie mar 19, 2006 9:24

Hop koteczki, nie spadajcie..... Dobry domku znajdz sie....
PS. Tygrysek (choć strachliwy) przychodzi do mnie i kładzie się na brzuszku... te kotki moga godzinami byc głaskane.....

krysiak

Post » Wto mar 21, 2006 1:24

hop hop ?????

krysiak

Post » Wto mar 21, 2006 15:23

podnosze a moze ktos zajrzy :)
Obrazek
Fanaberia i Aisha

Ann_pl

Od: Pon sty 13, 2003 10:46

Post » Śro mar 22, 2006 14:27

Ja tez moge polecic koty z Fundacji KOT. Sama mam 2 - buraski blizniaki.
Teraz juz dorosle, skoncza w tym roku 2 lata i swietnie nam sie razem zyje :)

D!

Od: Śro lis 06, 2002 18:45

Post » Śro mar 22, 2006 14:43

D! pisze:Ja tez moge polecic koty z Fundacji KOT. Sama mam 2 - buraski blizniaki.
Teraz juz dorosle, skoncza w tym roku 2 lata i swietnie nam sie razem zyje :)

Podpisuje się wszystkimi łapkami - moja najkochańsza Lilo też stamtąd przyjechała. :D
Jesteśmy razem i kochamy się b. mocno już ponad półtora roku. :D

Wawe

Od: Pt wrz 24, 2004 21:14

Post » Śro mar 22, 2006 16:00

up
Obrazek

Amy

[następna]