ten watek i bez tych informacji wzbudzal we mnie jakies takie poczucie... winy...

zdecydowanie jestem przeciwko rozmnazaniu kotow domowych
mialas czas, zeby zareagowac, jak sadze

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Beata pisze:podpisuje sie pod Jana
ten watek i bez tych informacji wzbudzal we mnie jakies takie poczucie... winy...![]()
zdecydowanie jestem przeciwko rozmnazaniu kotow domowych
mialas czas, zeby zareagowac, jak sadze
Jana pisze:Przykro mi, ale z mojej strony to koniec uprzejmości.
Jana pisze:Kocianianiu - jesteś zwykłą rozmnażaczką.
Jana pisze:Kotkę masz dwa lata, kocura też. Który to miot? Może pierwszy, ale na pewno planowany. Paskudne to.
Jana pisze:Dodatkowo - nie jesteś nowa, musisz znać to forum, skoro na początku specjalnie niczego nie napisałaś o swojej rozmnażalni pseudopersów. Wiedziałaś, że takie działania są potępiane na tym forum. Dopiero jak zrobiło się miło, wyszło szydło z worka.
Jana pisze:Paskudne to wszystko. Rozmnażanie domowej pseudoperskiej kotki, żadna wpadka, tylko planowane i wykonane. Kto wie, czy gdyby nie było problemów z kociakami, nie byłoby następnych miotów. Kto wie, czy te kociaki nie będą się dalej rozmnażać... Kto wie, czy za kilka lat któryś z tych kotków nie wyląduje na ulicy albo w schronisku. Od jakiegoś czasu jest wysyp niechcianych "persów".
Aniu, to wszystko jest obrzydliwe po prostu.
Dopiero co pojawił się wątek o złym traktowaniu nowych na tym forum. Kiedy czytam ten wątek, to mam ochotę łeb urwać.
Jana pisze:PS
Jest duże zainteresowanie kociakami. Zainteresowanie ze strony forumowiczów. Jak to świadczy o nas? Tak kochamy koty?!
kocianiania pisze:Jana pisze:PS
Jest duże zainteresowanie kociakami. Zainteresowanie ze strony forumowiczów. Jak to świadczy o nas? Tak kochamy koty?!
Piszę o kociakach jeśli się ktoś pyta. Uważam, że w złym guście byłoby nagle przestać pisać, gdy proszą o to osoby, które od początku mi pomagały... Wiem, że nie jestem tutaj mile widziana i pewnie bym nie pisała inaczej...
kocianiania pisze:Teraz już pisać nie będę. Kociaki trafią w dobrych domów, do innych bym ich nie oddała.
lorraine pisze:Ojej, a to ja zaczelam![]()
![]()
Nie chcialam rozpetywac burzy....![]()
gonzo pisze:eeej
przecież kocianiania przyznała, że to są "perskie" kociaki, już zamówione - może nie w pierwszym poście, ale gdzieś w okolicach 8 strony
robienie teraz afery chyba jest bez sensu?
Sylwka pisze:Przeczuwałam, że tak się skończy choć nie miałam chyba odwagi sama zapytać.
Jana pisze:Przykro mi, ale z mojej strony to koniec uprzejmości.
Kocianianiu - jesteś zwykłą rozmnażaczką. Kotkę masz dwa lata, kocura też. Który to miot? Może pierwszy, ale na pewno planowany. Paskudne to. Kociaki oddajesz czy sprzedajesz?
Dodatkowo - nie jesteś nowa, musisz znać to forum, skoro na początku specjalnie niczego nie napisałaś o swojej rozmnażalni pseudopersów. Wiedziałaś, że takie działania są potępiane na tym forum. Dopiero jak zrobiło się miło, wyszło szydło z worka.
Paskudne to wszystko. Rozmnażanie domowej pseudoperskiej kotki, żadna wpadka, tylko planowane i wykonane. Kto wie, czy gdyby nie było problemów z kociakami, nie byłoby następnych miotów. Kto wie, czy te kociaki nie będą się dalej rozmnażać... Kto wie, czy za kilka lat któryś z tych kotków nie wyląduje na ulicy albo w schronisku. Od jakiegoś czasu jest wysyp niechcianych "persów".
Aniu, to wszystko jest obrzydliwe po prostu.
Dopiero co pojawił się wątek o złym traktowaniu nowych na tym forum. Kiedy czytam ten wątek, to mam ochotę łeb urwać.
PS
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 269 gości