Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
salma75 pisze:czitka pisze:Ja się spotkałam dwa, albo nawet trzy dni po porodzie Czitusi, dzwoniłam natychmiast do weta, zostawiała takie maźnięte ślady krwi na kaflach. Uspokoił mnie, że tak może być przez pierwsze dwa dni, byle tylko się nie nasilało. Również koleżanka lekarka uświadomiła mi, że kobieta po porodzie również jeszcze przez kilka dni plami.
I tu Cie czitka zmartwię - ta wątpliwa przyjemnośc, czyli najpierw krwawienie, potem plamienie trwa po porodzie u kobiety do 6 tygodni....brrrr.....
saskia pisze:Jestem zdumiona tym, jak kociaki błyskawicznie rosną- są u mnie od soboty, a ja juz zauważam różnicę- rosną w oczach normalnieA w ogóle to są maksymalnie rozczulające- takie pękate brzuszki, z których jeszcze nie odpała nawet pępowinka, uszka kosmate, łapki minimalne i pazurki mikroskopijne
![]()
Małe Pożeracze Czasu![]()
saskia pisze:Małe Pożeracze Czasu![]()
saskia pisze: Ciężko będzie mi się z nią rozstać po dwóch, trzech miesiącach
annskr pisze:I zwasze się zastanawiam skąd w takim maleńkim ciałku tyle siły na donośny głos i równie głośne mruczenie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], label3, MruczkiRządzą i 59 gości