WANILIA

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie mar 12, 2006 14:10

Leon z Torunia do mnie przyjechal.
Malo tego Lidiya wozila kota za granice az pod granice Francji.
Ja bym tam w to nie watpila jak Kasia uzna,ze jestes kandydatka okey to znajdzie sposob aby kotka byla u Ciebie.
:lol:
Obrazek

123

Od: Sob paź 29, 2005 14:53

Post » Nie mar 12, 2006 14:21

Dlatego napisałam, że najważniejsze to przejść pozytywnie rozmowę z Kasią.. :twisted:
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Nie mar 12, 2006 14:54

Mam kotkę od Kasi i jechała z Lublina na Śląsk przez Kraków . Nie martw się na zapas transportem :)

_hipcia

Od: Sob lis 12, 2005 12:52

Post » Nie mar 12, 2006 15:57

"Bawi" mnie w dziennikach to, że informacje o ptasiej grypie podaje się jako pierwszą wiadomość. I kończy się ją słowami, żeby nie panikować.
Super. :evil:
Dokarmiam ptaki, będę wypuszczała koty na balkon i będę normalnie wychodziła z psem.
Ludzie się boją to zrozumiałe, media powinny to tłumaczyć a nie nakręcać ten strach i robi się z tego chora panika.
Kicia jest śliczna i mam nadzieję, że znajdzie się dla niej fajny domek.
A tych panów przegoniła bym nago po mrozie po osiedlu. :twisted:
Za usiłowanie zabójstwa człowieka jest kara, czemu nie ma takiej za chęć morderstwa zwierzęcia i realizowanie jej. Bożeszz
Nataniel lat 12:)

Alina1971

Od: Sob maja 21, 2005 17:33

Post » Nie mar 12, 2006 17:32

jej i u nas tak koszamrnie :evil:
Amidka pewnie uda sie z transporte, jak kicic Ci pisana, mam nadzieję!
tak arzysz o białym kocie...może to na nią czekasz? proszę pomyśl, może to Twoja wymarzona?...a o odległość się nie artw, coś sie chyba uda zorganizować...
Obrazek

amelka

Od: Śro sty 04, 2006 13:05

Post » Nie mar 12, 2006 18:11

amelka no właśnie wymarzona :) mam nadzieję, że Kasia D. odpisze na maila i że kicia trafi do mnie. Byłabym bardzo szczęśliwa :) Tyle się naszukałam :)

Amidka

Od: Śro mar 08, 2006 19:22

Post » Nie mar 12, 2006 19:02

Wiem ze z dogomani chyba na wtorek szykuje sie transport Lublin-Gliwice. Wątek lubelskiej Julki. A ja widze plus ptasiej grypy :) moje koty stały sie niewychodzące. Długo dojżewałam do tej decyzji bo mi było ich szkoda a teraz zaczelam bać sie o nie, bo polują na ptaszki :) To przyspieszyło i ułatwiło moja decyzje

Norbitka

Od: Czw gru 08, 2005 13:25

Post » Nie mar 12, 2006 21:15

przepiekna jest 8O

iskra666

Od: Wto sty 10, 2006 12:13

Post » Pon mar 13, 2006 9:48

Amidka mocne kciuki za spełnienie twojego Waniliwego marzenia :ok: :ok: :ok:
napisz może do Kasi PW? wierzę że się uda...
ciesz się ze kicia w lublinie a nie gdzieś nad morzem :wink:
Obrazek

amelka

Od: Śro sty 04, 2006 13:05

Post » Pon mar 13, 2006 11:59

Wanilia jest przepiekna. Dawno nie widziałam takiego pięknego kota w dodatku jest cała biała - niesamowita! :love: Trzymam kciuki, żeby znalazł się dla niej najlepszy na świecie dom, bo na taki właśnie zasługuje. Kasiu Ty masz jakąs zdolność do nadawania kotom imion, każde imie pasuje do wybranego kota. A Wanilia brzmi cudownie! :D

kocia mama Agatka

Od: Wto sie 16, 2005 21:08

Post » Pon mar 13, 2006 19:04

Koteczka jest sliczna, ale mój mąż powiedział że jak ma być to malutka czyli 2-3 miesięczna, szkoda bo strasznie mi sie podobają takie białaski. Moje ukochane kotki które wychowały sie ze mną zostały u rodziców, za żadne skarby by ich nie oddali. Kotki są sliczne jedna jest czarna z troszkę dłuższa sierścią, a druga jest szara jak myszka ale z białym krawatem i skarpetkami, strasznie za nimi tęsknie. Jestem rok po przeprowadzce i postanowiliśmy wprowadzić do domu oprócz zwierzątek które juz posiadamy ( ptaszek i rybki ) małą koteczkę. Ale nie będę na razie rezerwować żadnego kociaka na forum ponieważ nie jestem jeszcze pewna ale chyba koteczka szara jest w ciąży, dlatego jeśli będzie to wezmę koteczkę od rodziców. Wiem że pomyślicie że jeśli jest nie wysterylizowana to jestesmy okropni, ale do tej pory nie udało mi się namówić na to moich rodziców. Mają domek na wsi, i zwierzatka przydomowe i jak to bywa myszki. Mimo iz domek jest ogrodzony, to i tak dość często bywało tak że zostawali bez kotków. Był nap. pan który chodował w okolicy gołębie i bestja polował na wszystkie kotki w okolicy. A mama tych dwóch koteczek niestety dwa lata temu zginęła pod kołami tira :cry: Dlatego nie chcą tej kotki wysterylizować. Czarna została wysterylizowana przy okazji bo jako młody kociamber miała koci katar. Mimo wszystko kotki mieszkają w domciu, są ogromnymi kanapowcami i pieszczochami :lol: I ostatnio jak byłam na weekend u rodziców to obie spały całą noc na nas wrr. I szczerze powiedziawszy już nie mogę się doczekać futerka u siebie :catmilk:

Ale podnosze piękną biała ktoczkę, oby domek ją bardzo kochał. :D :D :D :cat3:

renia101

Od: Pt mar 03, 2006 14:11

Post » Pon mar 13, 2006 19:15

Kotka śliczna - nie powinna mieć problemów z domkiem.

A co do wiadomości - to właśnie w Poznaniu się zaczęło :/ Ktoś w centrum poluje na koty, łapie je we wnyki lub obwiązuje drutem!!! Jednemu kotkowi odciął ogon!!! Policja już została zawiadomiona jeśli go złapią grozi mu do 2 lat więzienia (TYLKO!!).

Jakby takiego dorwać i jemu ogon urwać przy pomocy drucika :twisted:

wampi_

Od: Czw mar 02, 2006 9:45

Post » Pon mar 13, 2006 19:40

wampi_ pisze:Kotka śliczna - nie powinna mieć problemów z domkiem.

A co do wiadomości - to właśnie w Poznaniu się zaczęło :/ Ktoś w centrum poluje na koty, łapie je we wnyki lub obwiązuje drutem!!! Jednemu kotkowi odciął ogon!!! Policja już została zawiadomiona jeśli go złapią grozi mu do 2 lat więzienia (TYLKO!!).

Jakby takiego dorwać i jemu ogon urwać przy pomocy drucika :twisted:

Jezu nie moge tego czytac, to straszne. Biedne koty cierpia przez glupote ludzi.

kocia mama Agatka

Od: Wto sie 16, 2005 21:08

Post » Pon mar 13, 2006 19:45

Ciekawe, kiedy w ramach ochrony przez ptasią grypą zacznie się strzelanie do ptaków w parkach narodowych i rezerwatach :evil:
Draper, Neko, Spoker, Przytulia za TM
ObrazekObrazek ObrazekObrazek

Tuula

Od: Nie sty 29, 2006 13:17

Post » Pon mar 13, 2006 20:25

Kicia bardzo chce do człowieka.
Zaczepia mnie przez kratę, bodzie łebkiem...
Jest przekochana.

Na razie trwa casting na nowy dom...
www.fundacjafelis.org
na FB: Foondacja Felis
KRS 0000228933 - podaruj nam 1%

Kasia D.

Od: Sob maja 18, 2002 13:40

[poprzednia][następna]