Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna_33 pisze:Napisalas, ze dr Garncarz bedzie zszzywal oczko. Ja ide ze swoim kotkiem do dr Garncarz, ale to kobieta. Widze tu jakas spojnosc, moze to ta sama osoba, tylko ze zmieniona przez literowke plcia?"Moja" dr Garncarz przyjmuje na SGGW.
Anna_33 pisze:Juz ide na strone, ale ja rozmawialam z dr Garncarz przez telefon i to jest kobieta)) Poza tym ktos polecal ją na forum. Ona robi echo serca, i chyba nie jest specjalistka od oczu...sama nie wiem.Ale na pewno jest kobieta -))
anie pisze:Anna_33 pisze:Juz ide na strone, ale ja rozmawialam z dr Garncarz przez telefon i to jest kobieta)) Poza tym ktos polecal ją na forum. Ona robi echo serca, i chyba nie jest specjalistka od oczu...sama nie wiem.Ale na pewno jest kobieta -))
bo jest pani dr Garncarz i pan dr Garncarz. Pan doktor rzeczywiscie jest polecanym okulistą, pani dr Garncarza ma jakąs inna specjalizacje ,ale w tej chwili nie pamietam jaka. ktoś kiedys napisal na tym forum, że są małżeństwem ,ale tego nie wiem
Agalenora pisze:mam nadzieję, że ma apetyt, bardzo jest zestresowana? Glosno prycha, czy dopuszcza człowieka do siebie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 37 gości