Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
rene61 pisze:Aaaa..... no widzisz teraz mozesz mieć rację.Rozumiem,że w klasie minimum open na trzech wystawach.A oceny ex1 w juniorach starszych nie są brane pod uwagę mimo,że to cztery wystawy.
Oberhexe pisze:rene61 pisze:Aaaa..... no widzisz teraz mozesz mieć rację.Rozumiem,że w klasie minimum open na trzech wystawach.A oceny ex1 w juniorach starszych nie są brane pod uwagę mimo,że to cztery wystawy.
No to chyba oczywiste, że nie są? Tylko warunkowo, w określonych przypadkach, uznaje się kotce ocenę ex uzyskaną w klasie 6-10.
vikus pisze:może jej klub nie wymaga licencji...
CCL w ktorym jestem obecnie tez nie wymaga licencji dla kotki...
sylwiah2 pisze:Rodzice Armanda (mojego pierwszego kota) a dokładnie ojciec jest reproduktorem i jest zarejestrowany w KKf,matka nie ma licencji hodowlanej,a teraz będzie miała juz kolejny miot...
Czy tak mozna?
Może te moje pytania sa głupie,ale jestem laikiem w tych sprawach...
Oberhexe pisze: O ile wiem, zawsze potrzebna jest zgoda komisji hodowlanej.
sylwiah2 pisze:vikus pisze:może jej klub nie wymaga licencji...
Widziałam na stronie KKf że ich kocur jest zgłoszony (to własnie ojciec Armanda)ich kotka( matka )nie...
Myslisz ze mają dwa koty każdego rejestrowali by gdzie indziej?
A co do CCL i tego że nie wymagają licencji dla kotki,to już wogóle się pogubiłam i nic ni rozumiem...
Kocur potrzebuje a kotka nie![]()
A dlaczego????
Z góry wiadomo ,że jest wspaniała?
vikus pisze:sylwiah2 pisze:vikus pisze:może jej klub nie wymaga licencji...
Widziałam na stronie KKf że ich kocur jest zgłoszony (to własnie ojciec Armanda)ich kotka( matka )nie...
Myslisz ze mają dwa koty każdego rejestrowali by gdzie indziej?
A co do CCL i tego że nie wymagają licencji dla kotki,to już wogóle się pogubiłam i nic ni rozumiem...
Kocur potrzebuje a kotka nie![]()
A dlaczego????
Z góry wiadomo ,że jest wspaniała?
chyba nie mozna miec kotow zgloszonych w innych klubach![]()
a co do CCL to zawsze było tak żę kocur do licencji musiał miec jedna ocene wiecej niz kotka...
wiec jak teraz kotka nie potrzebuje oceny to kocur tylko jedną
Użytkownicy przeglądający ten dział: rriental i 5 gości