Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ola25 pisze:Milusia bardzo spodobała się mojej mamie. Mogłybyśmy ją nawet szybko odebrać: jutro albo w sobotę. Tylko proszę o odpowiedź na pytanie.
Mamy kota (starego, tolerującego wszystko co się rusza) i dwa bardzo fajne psiaki.
Czy kotek nie jest na nic chory?
Czy duży dom na wsi (ale raczej bez wychodzenia na zewnątrz), z kominkiem i miękkimi fotelami by jej odpowiadał?
Czy kotek jest sterylizowany, czy trzeba to załatwić jeszcze (my możemy wysterylizować)?
Izabela pisze:To moze ja pozwole sobie odpowiedziec za Anie, mam nadzieje, ze sie nie pogniewa![]()
Milusia jest ode mnie u Ani w domku tymczasowym. Ania ma 2 psy i 5 kociakowMilusia zyje z nimi w pelnej harmonii i zgodzie. To spokojna koteczka, ktora dlugo juz czeka na swoj dom.
Milusia jest zdrowa. Ze swojej strony moge zagwarantowac opieke lekarska dla kotki oraz sterylizacje.
Reszte dopisze Ania jak wroci z pracy
Anka pisze:Iza, dzięki, ja dopiero wróciłam z pracy i "psiego" spaceru.
Tak jak pisze Iza - Milusia jest zdrowa, tylko czasem ma leciutki wyciek z oczek (taki ledwo ledwo), ale ma na to kropelki. Niestety nie jest jeszcze szczepiona i sterylizowana. Początkowo oczka miała trochę w gorszym stanie (chociaż też nie tragicznie) i trochę ze szczepieniem zwlekałam. Teraz miała być sterylizowana (dzięki Izie), a Reda równie blisko Gdyni jak Oliwa, więc Iza pomoże to załatwić tak jak mnie miała pomóc.
Ze zwierzętami (psy, koty) żyje w zgodzie, chociaż nie jest super towarzyska. Po prostu spokojna i dość poważna.
Jeżeli myślicie poważnie o Milusi to proszę o kontakt na pw, albo mailowy na adres annap@abit.gda.pl
Anka pisze:Piszę na pw.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 190 gości