Aha chyba będę musiała od kogoś psa na jakiś czas pożyczyć- uwierzycie? Miluś tęskni... ale za psem!!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
nazira pisze:
W związku z tym,ze nie mam aparatu a mam odrobinkę czasu- pozwoliłam sobie uwiecznić Milusia udającego,ze śpi
nazira pisze:rysuję właściwie odkad pamietam tyle,ze nie na sprzedaż- raczej rozdaje mój dorbek za uśmiech...
kota7 pisze:nazira pisze:rysuję właściwie odkad pamietam tyle,ze nie na sprzedaż- raczej rozdaje mój dorbek za uśmiech...
No nie daj się prosić, wystaw na giełdę. Pomożesz kotom i komuś sprawisz przyjemność tym rysunkiem. Może jeszcze trochę ich narysujesz? Założę się, że będzie zainteresowanie.
moś pisze:Słuchaj, puder wcale nie musi byc dla kotow, widziałam na wystawach jak hodowcy uzywali dzięcecego pudru - Johnsons Baby, i ja takiego uzywam z powodzeniem. Ptys pachnie po nim jak to okreslil tz - "francuska pudernica"Szampon po prostu dla kotow, w sklepach jest wybor- zaleznie od kieszenie, nie przejmuj sie za bardzo przeciez one nie sa wystawowe i nie musza miec drogich kosmetykow aby ładnie wyglądać
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania, Blue, Hana, mraucia i 49 gości