Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
moś pisze:nie ma sprawyale zdjęcia wkleje jutro, jak zrobie
Wątku wlasciwie nie ma, nigdy nie zakladalam bo nie wiem czy ktos to będzie czytał, koty zdrowe, bezproblemowe i kochane ale teraz sie musze zastanowic nad wątkiem dokoceniowym w związku z nowoprzybylym a nowy jest ciekawy koles i ma problemy z moim psem, na nas sie obraża bo mamy inne zwierzeta oprócz niego więc jest tym razem o czym pisać. No poprawie sie, sprobuje załozyć pamietnik dokoceniowy z Hoodym w roli głównej, tylko jak ja mu zdjęcia zrobie bo na razie to kot widmo-slychac go tylko w nocy i jak sie do niego cos powie- odpowiada od razu i sie kłóciaamms pisze:moś pisze:nie ma sprawyale zdjęcia wkleje jutro, jak zrobie
moś, gratulacje za dokocenie..
A gdzie jest właściwie wątek o Twoich kociastych?
moś pisze:Wątku wlasciwie nie ma, nigdy nie zakladalam bo nie wiem czy ktos to będzie czytał, koty zdrowe, bezproblemowe i kochane ale teraz sie musze zastanowic nad wątkiem dokoceniowym w związku z nowoprzybylym a nowy jest ciekawy koles i ma problemy z moim psem, na nas sie obraża bo mamy inne zwierzeta oprócz niego więc jest tym razem o czym pisać. No poprawie sie, sprobuje załozyć pamietnik dokoceniowy z Hoodym w roli głównej, tylko jak ja mu zdjęcia zrobie bo na razie to kot widmo-slychac go tylko w nocy i jak sie do niego cos powie- odpowiada od razu i sie kłóciaamms pisze:moś pisze:nie ma sprawyale zdjęcia wkleje jutro, jak zrobie
moś, gratulacje za dokocenie..
A gdzie jest właściwie wątek o Twoich kociastych?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 23 gości