Zakocona pisze:Ale futrzaste te Twoje persiska!!!!

Piękne są. Nikuś najsłodszy z nich.
Dziewczynki- słodkie króweczki. Widać po pysiach, że charakterne.

Dzięki Zakocona..
Dzisiejszy serwis informacyjny:
Mrówka nadal strasznie nieszczęśliwa.. Chomąto, wbrew moim obawom, trzyma sie nadzwyczaj dobrze.. I nadal spełnia doskonale swoją funkcję.. Na łysym placku zrobił się już pięknie przyschnięty strupek.. Nic nie jest rozdrapane.. Na części łysego zaczyna odrastać futerko..

Ale gula pod skórą uparcie siedzi..
Nikuś pokonuje kolejne przeszkody.. Znowu wlazł na fotel, potem z niego na stół.. Podeptał mi klawiaturę, poprzestawiał obrazki na monitorze, wyłączył polskie litery, włączył opcję szukania plików i folderów..

Następnie próbował, sladem Gaci, wleźć ma monitor, ale okazało się to jeszcze za trudne, wobec tego ułożył się koło klawiatury na stole i zasłania mi ogonem klawisze..

Przy każdym słowie muszę przesuwać jego ogon, bo stale nim macha i kładzie go akurat tam gdzie jest potrzebna mi literka..
aaaaaaaaaaassssss
a teraz posadził mi tyłek na klawiaturze i przez przypadek nawet sam o tym napisał.. I do tego w obcym języku..
No i zaczyna tęsknie wpatrywać się w wyższe poziomy.. Oparcie fotela, jakaś półka przy ścianie.. I jeszcze miauczy z pretensją, że nie może na razie tam wleźć..
No, no.. jeszcze trochę i będę go zdejmować z zasłon.. albo przykręcać oberwane karnisze..