Niestety temat jest nieaktualny. Tarnobrzeska odeszła wczoraj. Miała chore płuca i nerki - doktor robił sekcje zwłok.Smutne ale prawdziwe.
To słowa Kierownika
Słów mi brak...
Odeszła w schronisku jako bezdomna...
[ * ]
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Niestety temat jest nieaktualny. Tarnobrzeska odeszła wczoraj. Miała chore płuca i nerki - doktor robił sekcje zwłok.Smutne ale prawdziwe.
wlasnie teraz... kiedy byl juz kochajacy domek...
gapie sie w komputer
a lzy mi zalewaja klawiature
... Absolutny, absolutny dolek, bezsilnosc, bezradnosc...jak jescze spojrze na poduche, ktora dla niej wyszykowalam, na budke, ktora wlasnie przytargalam z miasta, na miseczki...na myszke z futerka...i ja sobie pomysle, ze bede musiala isc i powiedziec tej Pani, co sie stalo...Tak bardzo chcialam, zeby nowy domek z moja pomoca zrekompensowal jej te wszystkie chwile bezdomnosc...
gapie sie w komputer
a lzy mi zalewaja klawiature
... Absolutny, absolutny dolek, bezsilnosc, bezradnosc...jak jescze spojrze na poduche, ktora dla niej wyszykowalam, na budke, ktora wlasnie przytargalam z miasta, na miseczki...na myszke z futerka...i ja sobie pomysle, ze bede musiala isc i powiedziec tej Pani, co sie stalo...Tak bardzo chcialam, zeby nowy domek z moja pomoca zrekompensowal jej te wszystkie chwile bezdomnosci...
Bosh biedna kotulka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 95 gości