FA: Miałka - proszę o czasowe zamknięcie wątku

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie lut 26, 2006 1:22

Sylda co do kotulków "w zapasie", to niestey, albo stety mamy ich pod dostatkiem. Niektóre są super miziaste tak jak np. Tulek, inne są też supermiziaste, ale niestety w tej chwili niestety niewyjściowe :( :( :(.
Taki jest np. Maxim :( - bardzo kochany, ale też bardzo biedny kotulek z Sycyna. Ciągle o nim myślę i naprawdę bardzo chciałabym go stamtąd wyrwać. Ale w tej chwili kotulek jest naprawdę "niewyjściowy" :(, bo ma powikłania po świerzbie tzn. jest prawie cały łysy :( :( :( - nasz wet powiedział, że to da się wyleczyć, ale musimy mieć kogoś, kto go weźmie :( :( :(. Gdybyśmy brali wszystkie kotki, to niestety jest taka smutna prawda, że byśmy sobie "zapchali" domki kotami, które przez lata szukałyby domków :( :( :(.
Do Maxima mam strrrrraszny sentyment, bo to naprawdę super kot, ale boję się, że nikt go nie będzie chciał. Bo to "zwyczajny" (dla innych - dla mnie nie) czarny kot po przejściach. Ach, gdyby znalazł się domek, to dołożymy wszelkich starań, żeby Maxim przed adopcją wyglądał super!!!! Ale niestety życie jest brutalne i nie możemy pomóc wszystkim kotulkom :( :( :( :(.

Tika

Od: Pon sie 02, 2004 9:04

Post » Nie lut 26, 2006 16:20

a ja sobe troszkę potrzymam kciuki za udany odbiór Miałki :ok: :ok: :ok:

justin888

Od: Pt sie 12, 2005 17:40

Post » Pon lut 27, 2006 16:26

Jak tam MOJA Miałeczka kochana się miewa :lol: O której jutro zabieracie ja ze schronu?Jestem już nerwowa cała, ale nie powinnam się martwić, prawda :?: jak wygląda ewentualny czwartkowy przyjazd Miałci do nas. Czy naprawdę jest to realne? I skąd mielibyśmy ją odebrać? OBy oby jak najszybciej :lol: Pytań całe mnówstwo..
Przeczytałam o biedaku Maxiu. malusi skinek :cry: Czy on jest wykastrowany, jak odnosi się do innych kocików, psiaków i dzieci oczywiści. Nieprzeszkadzają mu :?: Martwię się też tym czy dla naszego Cicik nie będzie to za duże obciążenie jeszcze jeden nowy sierściuch i to jeszcze ON - kocur?

Póki co i tak musimy się wstrzymać z kakim kolwiek ruchem bo dostałam wieści odnośnie Pameli.Oto treśc:
Sylwio,
Pamela nie jest u mnie - jest u mojej znajomej, telefony do niej sš podane w wštku. Z zasady nie dajemy kotów dalej niż pod Warszawę (niestety bywa tak, że kotka trzeba odebrac i wtedy jest kłopot), ale zawsze sš wyjštki. Z tego co piszesz wyglšda, że Twój ddom jest dobrym domem. Przekażę to wszystko koleżance i zobaczymy.
Pozdrawiam
Magda Mrozowska
Tikusiu droga na razie tyle z mojej strony dziękuję za wszystko
Sylwia
Ps za :ok: rownież WSZYSTKIM serdeczne dzięki

Sylda

Od: Wto lut 21, 2006 1:04

Post » Wto lut 28, 2006 8:09

No to Mialka jako kolejna koteczka z przytuliska staje dzis przed szansa na super domek! :D
TRzymam mocno kciuki za udany odbior Mialeczki z przytuliska i za jej zybki dojaz do nowego domku! Bardzo sie ciesze i z niecierpliwoscia czekam na dalsze wiesci i rozwoj wydarzen 8)
Sara i Rocky
Obrazek Obrazek

Kama

Od: Pon cze 10, 2002 17:00

Post » Wto lut 28, 2006 11:01

No jak tam :?: miałcia jest już u Was? ja tu siedzę jak na szpilkach. Odezwijcie się jak już będzie z Wami 8O 8O 8O. Kociuniu moja pańcia się martwi.Czekam na wieści
Sylwia

Sylda

Post » Wto lut 28, 2006 11:06

My po Miałkę jedziemy do piero po południu - teraz siedzimy w pracy :evil: i też jesteśmy całe w nerwach!!!

Tika

Od: Pon sie 02, 2004 9:04

Post » Wto lut 28, 2006 11:16

Mnie aż brzuch boli z nerwów... ten wolontariat mnie kiedyś wykończy. Mam nadzieję że misja się powiedzie.....
Albert, Fisia Haczyk, Tadeuszek

Catrina

Od: Pon kwi 18, 2005 11:53

Post » Wto lut 28, 2006 11:26

No to ja czekam na telefon że wracacie do Poznania z malutką. :ok: :ok: :ok:
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Od: Pt sty 07, 2005 21:13

Post » Wto lut 28, 2006 11:34

Wy też całe w nerwach. No to udało sie Wam mnie uspokoić :conf: Włąściewie co mogłoby się nie udać :?: Nie no poprostu musi wszystko być OK. zaraz wyłaćze komputwer i idę zajć się czymś pożytecznym może spacerek do lasu :?: Popołudniu mówisz o której? ja mam dzisiaj od 17 do 18.30 dyżur w szkole. Więć najdłużej posiedzę przed komputrerm do 16.45 a potem to dopiero :pisanie: ok 20. Co za dzień.. :strach: Powodzenia w Was cała nadzieja na sukces. :ok: :ok: :ok:

Sylda

Post » Wto lut 28, 2006 15:41

JESTEM siedzę :pisanie: CZEKAM!Jakie wieści z linii frontu, bardzo groźnie :twisted: :?: Carina twoja wiadomość mnie powaliła :placz: - walczcie o moją kicie jak lwice :evil: :evil:
Bez :kitty: mi nie wracać... :cry: może wyślecie mi sms'a jak już będzie po starciu? Ja wieczorem będę dopiero miała mozliwość dopadnięcia do komputera. Dlatego BARDZO proszę. to mój nr. 0 605 291 319. Trzymajcie wszyscy na moją Miałcię i za Dzielne Dziewczyny. :ok:
Całkiem już posiawiała
Sylwia

Sylda

Post » Wto lut 28, 2006 23:22

:crying: :crying: :crying:
W domu powódz..... :cry:
Wciąż czekamy....
Co za dzień :(

Sylda

Post » Śro mar 01, 2006 13:13

I co z Miałką ? Dziś 1.Czy już w drodze kotulka? :)
Obrazek

asiula

Od: Wto sie 23, 2005 13:03

Post » Śro mar 01, 2006 13:37

Asiula
Amica i Catrina pojechały wczoraj po Miałeczkę i ... :crying: Kobiety nie zastały w przytulisku, po kociuni ani śladu :?: :?: :?: :conf: Może dzisiaj :cry: :( :cry: coś się wyjaśni
my wciąż czekamy
Sylwia

Sylda

Post » Śro mar 01, 2006 14:06

o Boże! :( a już się cieszyłam że dziś trafi do domku, myślałam,że może jej jakieś fotki porobisz :(
Trzymam kciuki za znalezienie jej !
Obrazek

asiula

Od: Wto sie 23, 2005 13:03

Post » Śro mar 01, 2006 17:49

trzymaj trzymaj WSZYSCY TRZYMAJCIE. JA CHCĘ MOJĄ MIAŁECZKĄ :crying: :crying: :crying:

Sylda

[poprzednia][następna]