Lidka pisze:A kiedy beda nowe zdjecia? TAkiego stojacaego na lapkach Nikusia?
Jak da się zaprosić ktoś z aparatem..
Ja nadal nie mam..
Moderator: Estraven
Lidka pisze:A kiedy beda nowe zdjecia? TAkiego stojacaego na lapkach Nikusia?

Ais pisze:Brawa dla Nikusia![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Popieram prośbę o fotodokumentacje !
Ais pisze:Z oczywiście zadaję Ci mnóstwo pracy - mizianki dla wszystkich ze szególnym uwzględnieniem naszego bohatera
Ais pisze:Ja się kiedyś muszę wybrać z aparatem poznać te Twoje futra![]()
I mieć przy okazji prywatną fotokolekcję
Ais pisze:w przyszły weekend ?
oja mała jeszcze nieopanowała kłusa i galopu na czterech łapeczlach, ucieka jej dupina na boki jak sie rozpędzi, ale samo to że się rozpędza bardzo mnie cieszy

amelka pisze:widzę u nikusia podobne postępy jak u mojej Nuczkiwiem jak cieszy czysty tyłeczek po wyjściu z kuwety, i każdy kroczek na czterech łapkach
oja mała jeszcze nieopanowała kłusa i galopu na czterech łapeczlach, ucieka jej dupina na boki jak sie rozpędzi, ale samo to że się rozpędza bardzo mnie cieszy
podrowionka dla Nikusia od podobnie niepełnosprytnej koleżanki
moje koti też już zaczynają bitwy z Nuką-wcześniej tylko ją myły

amelka pisze:radość jest nieopisana, wołaliśmy się z TZ nieustannie-zobacz rusza łapkami!! albo stanęła na chwilkę albo kupkę zrobiła w kuwecie dorosłejto niesamowite i daje wiarę w to, że warto sie starać, nawet taki koteczek potrafi być szczęśliwy i radosny
![]()
a Nuka tak jak Nikuś jest straszliwym żarłokiem, od kiedy więcej sie rusza trochę schudła, starałam sie jej nie utuczyć żeby nie było jej trudniej stanąć na łapki, teraz troszkę zeszczuplała ale zjadłaby wszystko dosłownie i w każdej ilości- moja mama mówi ze ona sobie rekompensujemoże i tak, ona kiedyś nigdy nie najadała sie do syta
a Nuka okazała sie bardzo cierpilwa i bez problemu zostawała sama jak szłam do pracy, i tak się cudnie tuli że nie potrafie jej oddać 
aamms pisze:Właśnie jadę po raz kolejny z Mrówką do weta.. Znowu jest gorzej z tym łysym plackiem.. Chyba któreś kocisko jej to porządnie wymyło..![]()
I szczepimy Vice..
Po powrocie napiszę co tym razem wet powiedział..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana i 7 gości