Moderator: Estraven
Catrina pisze:Okruszek został przyniesiony do wolontariuszki razem z czarną biedą. Ma ok 3 miesięcy wygląda na 1,5. Już 2 razy był bliski śmierci ale nie poddał się. Jest bardzo słaby, bardzo mały, bardzo chory.
Najbardziej dokucza mu biegunka i grzybica.
Niedawno poturbowały go inne koty więc teraz leczy jeszcze rany. Został zamknięty w kontenerku po to żeby koty nie miały do niego dostępu.
Okruszek ma szanse żeby wyjść z tego cało i zdrowo pod warunkiem, że znajdzie się dla niego domek tymczasowy z troskliwymi opiekunami. Obecna opiekunka nie jest w stanie zając się tylko nim a on tego potrzebuje.
Pomożemy pokryć koszty leczenia Okruszka w miarę naszych możliwości.
Prosimy o domek![]()
nataleczka pisze:Catrina pisze:Okruszek został przyniesiony do wolontariuszki razem z czarną biedą. Ma ok 3 miesięcy wygląda na 1,5. Już 2 razy był bliski śmierci ale nie poddał się. Jest bardzo słaby, bardzo mały, bardzo chory.
Najbardziej dokucza mu biegunka i grzybica.
Niedawno poturbowały go inne koty więc teraz leczy jeszcze rany. Został zamknięty w kontenerku po to żeby koty nie miały do niego dostępu.
Okruszek ma szanse żeby wyjść z tego cało i zdrowo pod warunkiem, że znajdzie się dla niego domek tymczasowy z troskliwymi opiekunami. Obecna opiekunka nie jest w stanie zając się tylko nim a on tego potrzebuje.
Pomożemy pokryć koszty leczenia Okruszka w miarę naszych możliwości.
Prosimy o domek![]()
Czy dolegliwosci Okruszka moga sie przeniesc na inne koty? Jestem z Wrocławia wiec o ile transport nie bylby problemem prawdopodobnie moglabym zaopiekowac sie tymczasowo kotkiem.
dzioby125 pisze:Zachęcam do licytowania cegiełek na allegro, link na poprzedniej stronie lub w moim podpisie. Covu wystawiła przepiękne kolczyki
Catrina pisze:dzioby125 pisze:Zachęcam do licytowania cegiełek na allegro, link na poprzedniej stronie lub w moim podpisie. Covu wystawiła przepiękne kolczyki
Link jest już w pierwszym poście i w moim podpisie.
Kolczyki są prześliczne. Covu bardzo dziękujęmy inicjatywę i zaangażowanie!
Catrina pisze:dzioby125 pisze:Zachęcam do licytowania cegiełek na allegro, link na poprzedniej stronie lub w moim podpisie. Covu wystawiła przepiękne kolczyki
Link jest już w pierwszym poście i w moim podpisie.
Kolczyki są prześliczne. Covu bardzo dziękujęmy inicjatywę i zaangażowanie!
Tika pisze:Hej Nataleczka, teraz kotek jest smarowany imaverolem i dostaje antybiotyk na katar. Ma jeszcze biegunkę ale jest coraz lepiej i na to pomaga ten sam antybiotyk. Zabezpieczenie rodziny i kotów wygląda standardowo czyli : koty zaszczepione na kk i higiena ludzi w kontaktach z choruym kotem. Mozna jeszcze zaszczepić koty na grzybice (2 x szczepienie w ciągu 2 tygodni) ale to nie jest konieczne. Mialam kota z grzybicą w domu i zaraziły się delikatnie 2 koty z 3 które mam.
To jest któryś z tych kotków:
http://miau.pl/prywatne/img/black/05.jpg
to pisałam ja Catrina
nataleczka pisze:Tika pisze:Hej Nataleczka, teraz kotek jest smarowany imaverolem i dostaje antybiotyk na katar. Ma jeszcze biegunkę ale jest coraz lepiej i na to pomaga ten sam antybiotyk. Zabezpieczenie rodziny i kotów wygląda standardowo czyli : koty zaszczepione na kk i higiena ludzi w kontaktach z choruym kotem. Mozna jeszcze zaszczepić koty na grzybice (2 x szczepienie w ciągu 2 tygodni) ale to nie jest konieczne. Mialam kota z grzybicą w domu i zaraziły się delikatnie 2 koty z 3 które mam.
To jest któryś z tych kotków:
http://miau.pl/prywatne/img/black/05.jpg
to pisałam ja Catrina
Jeden procent do przodu czyli na 99 wezme to malenstwo pod swoje tymczasowe skrzydla![]()
Ten jeden procent zalezy od ilosci pieniedzy jakie wplyna na konto- taki warunek taty aczkolwiek jak dotychczas ze swoich srodkow finansowalam wszystkie kotkiNo ale to tez jest uwarunkowane moja pensja od rodzicow
Mysle ze moznaby bylo zaczac szukac transpotrtu poznań -wrocław, mam nadzieje ze tym nie zapesze
!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 54 gości