Dara pisze:Nie mogę się z wami porozumieć.Piszę jeszcze raz:Podjełam decyzję ,potem się uświadomiłam.Dotarło do mnie że zrobiłam źle. Więc pytam jak to naprawić i nie dostaję odpowiedzi tylko ochrzan.
Ido Moniki słowa pozabijam zamorduje zabije uśpię czy zrobię kotu aborcję znaczą to samo jest to pozbawienie życia jak by tego nie nazwał.
dostajesz odpowiedzi cały czas, Catrina udzieliła Ci fachowych rad , teraz dopiero powiedziałaś ,że źle zrobiłaś, trzeba było odrazu tak mówić a nie zasłaniałaś sie kaprysem, dobrymi domkami itd albo mówiłaś że unikamy problemu,
oczywiście pozabijam znaczy to samo w/g Ciebie chociaż niewiem co masz na myśli,albo sposób wykonania tez się liczy ,gdybyć zrobiła sterylke aborcyjną na początku ciąży było by to bardziej humanitarne ,po narodzeniu można koty utopic,udusić czy to w.g Ciebie to samo co uspienie ślpych miotów, napisałaś to tak że ja naprawde niewiem co miałaś na myśli pozbijam

skoro kociaki przyjdą na świat , zrób jak Catrina mówiła - zapewnij im dobry domek taki na 100 % a nie na zasadzie kto weźmie i oddaj ludziom oświeconym lub oświeć ich aby koty zostały napewno poddane strylizacji i kastracji, czy może to zagwarantować? oddając kocurka do domku wychodzącego ,kiedy nie będzie kastrowany wiesz co może być

spotkałam kobietę straszą w sklepie zoologicznym ,do niedawna miała 1 kotka teraz ma 4 , podrzucają jej ludzie do domu przez ogrodzenie ,podczas mrozu podrzucili jej kotka ledwo widział na oczy ,mówiła że miał około 10 dni