Pei pisze:To ja na rozłdowanie sytuacji powiem ze lecznica Brynów umiesciła ogłoszenia o krowkach. Odbieraj kobieto

kleić gdzie się da

nadal nic....
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Pei pisze:To ja na rozłdowanie sytuacji powiem ze lecznica Brynów umiesciła ogłoszenia o krowkach. Odbieraj kobieto
Olusia2112 pisze:ja jestę z Tychów ile by kosztował taki kotek??
Niewię jak mame namówić na kota a od 3 miesięcy szukam kota najlepiej kotki albo małego kocurka
Pei pisze:Ja sie nie znam na rasach zbyt dobrze ale co to sa mieszane perskie koty ?? Jezeli tata ma hodowle a raczej "chodowle" to dleczego Olusia napisala ze chce miec kota i ze boi sie tate zpytac ??
mama007 pisze:czesc dziewczyny,
nie mam czasu czytac wszystkiego, napiszcie mi w skrocie prosze jaka jest w tej chwili styuacja kotow - gdzie one sa? czy dalej grozi im schronisko czy wyrzucenie na ulice? i w jakim miescie sie znajduja? (dobrze pamietam, ze Tychy?)
i napiszcie mi jak te koty w stosunku do dziecki - wiadomo cokolwiek? rozumiem, ze oprocz tej jednej nieco przestraszonej koteczki, ktora niezbyt dobrze znosila takie zakocenie, reszta kotow nie ma nic przeciwko wiekszej kociarni?
bede wdzieczna jak mi ktos napisze bo naprawde nie mam czasu czytac tych 15 stronek ..![]()
pozdrawiam
Chiara pisze:
Koty są w pustym mieszkaniu po śmierci swojej opiekunki w Tychach. Córka tej pani chce sie ich pozbyć i myśli, że wszystkie w ten weekend znikną jej z życia. Są w kiepskich warunkach ( miały jedną kuwetę na ich 10). Dlatego bardzo są potrzebne domy tymczasowe i stałe. Koty to przytulasy. Stan ich zdrowia może teraz się pogarszać, wcześniej były zadbane.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], olabaranowska, puszatek i 1489 gości