Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Myszka.xww pisze:Nie tylko Ty. Niemniej, inni staraja sie zrozumiec. Nie rozumiem, doprawdy, dlaczego widzisz koniecznosc wrecz upowania watku, gdzie kot znalazl juz dom, co pol godziny?![]()
Rozumiem, ze inne koty, Twoim zdaniem, nie sa warte, by o nich czytano? Bo tylko tak moge sobie wytlumaczyc podnoszenie watku postami bez tresci do kilka godzin.
Tak naprawde, to bardziej szkodzisz niz pomagasz. Podeslalam jeden z watkow przez Ciebie upowanych osobie zainteresowanej adopcja kota doroslego. Osoba ta odpisala, ze nie chce jej sie czytac samych bezwartosciowych postow jednej i tej samej osoby, ktora w dodatku nic o kocie nie wie. A tym samym zrezygnowala. Wstyd mi, ze taki watek podeslalam.
Pomysl o tym.
ryśka pisze:Safiori, przeczytaj proszę jeszcze raz pierwszy post w tym wątku - mam wrażenie, że przeczytałaś go niedokładnie - sądzę na podstawie tego, co piszesz.
Notoryczne "upowanie" zapycha stronę - to po prostu niegrzeczne, podnosić bez przerwy wątek, w którym nie ma się nic do napisania - nie daje to szansy pozostałym uczestnikom forum na podzielenie się informacjami o kotach, które RÓWNIEŻ bardzo potrzebują domów.
ryśka pisze:Safiori, przeczytaj proszę jeszcze raz pierwszy post w tym wątku - mam wrażenie, że przeczytałaś go niedokładnie - sądzę na podstawie tego, co piszesz.
Notoryczne "upowanie" zapycha stronę - to po prostu niegrzeczne, podnosić bez przerwy wątek, w którym nie ma się nic do napisania - nie daje to szansy pozostałym uczestnikom forum na podzielenie się informacjami o kotach, które RÓWNIEŻ bardzo potrzebują domów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości