aamms pisze:Na forum zalogowałam się 17 lutego 2005 roku, czyli równo rok temu..
Supcio!

Gratuluje roczku!

A powiedz, czy wiedzialas wowczas, ze jest to Swiatowy
Dzien Kota?
Czy przypadkiem tego dnia zarejestrowalas sie?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aamms pisze:Na forum zalogowałam się 17 lutego 2005 roku, czyli równo rok temu..
Dorota pisze:aamms pisze:Na forum zalogowałam się 17 lutego 2005 roku, czyli równo rok temu..
Supcio!![]()
Gratuluje roczku!![]()
Dzien Kota?
aamms pisze:Dorota pisze:aamms pisze:Na forum zalogowałam się 17 lutego 2005 roku, czyli równo rok temu..
Supcio!![]()
Gratuluje roczku!![]()
Dzien Kota?
Nie wiedziałam o Światowym Dniu Kota..![]()
A zarejestrowałam się nie przypadkiem..Już wcześniej baaaardzo długo czytałam forum (tak ze dwa lata..
), ale tego dnia zainstalowałam sobie komputer w domu i stałe łącze.. I rejestracja na miau była pierwszą rzeczą jaką zrobiłam..
![]()
Zrobiłam jeszcze jedno.. stronę miau ustawiłam jako startową..[
aamms pisze:Dzięki Wam zrozumiałam, że większa ilość kotów w domu to nie koniec świata i nie jest to również podstawą do tego, żeby zgodzić się na to, że świat zaczyna uznawać mnie za wariatkę..
to tak ak jamoś pisze:Nie wiedziałam o Światowym Dniu Kota..![]()
A zarejestrowałam się nie przypadkiem..Już wcześniej baaaardzo długo czytałam forum (tak ze dwa lata..
), ale tego dnia zainstalowałam sobie komputer w domu i stałe łącze.. I rejestracja na miau była pierwszą rzeczą jaką zrobiłam..
![]()
Dorota pisze:moś pisze:to tak ak jaaamms pisze:Nie wiedziałam o Światowym Dniu Kota..![]()
![]()
jak tylko kupilam komputer to sie zarejestrowalam
na miau oczywiście
![]()
![]()
![]()
Kto to pisze? :wink:
aamms pisze:To na niebiesko to moś pisze.. Tylko coś jej się za dużo wykasowało przy cytowaniu..
I chyba teraz jest bardziej czytelne..
Dorota pisze:aamms pisze:To na niebiesko to moś pisze.. Tylko coś jej się za dużo wykasowało przy cytowaniu..
I chyba teraz jest bardziej czytelne..
Nie widzialam nic niebieskiego. Sorki![]()
Ufff...![]()
![]()
Poglaskaj ode mnie kocie futercia, prosze!
moś pisze:To wycaluj odemnie Nikusia jak mu będziesz myla... oczywiscie w mordke![]()
Ais pisze:Nikuś, Ty olbrzymie !!!![]()
![]()
![]()
no, to czekaj Aniu, jak ten wielki Nikuś zacznie Ci galopady urządzać na pełnym gazie, to nie zdąży między ścianami wyhamowywać
Ais pisze:Ja cały czas za błękitnookiego trzymam kciuki i wierze, że będzie w pełni sprawnym kotem, i po cichu myslę że może czasem mu się nie chce
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 132 gości