Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lidiya pisze:AniuZ- glownym klopotem kociat jeszcze przed chwilka byla straszna biegunka ktora takie okruszki moze wykonczyc raz dwa. nie wiem czy parafina jest wskazana. Przeciez skoro maluch przed chwila robil "sama woda" to nie zdzaylo mu sie uzbierac AZ takie zatwardzenie nie robi sie chyba w 5 min- to raczej wzdecie.
kocianiania pisze:Kotka się wypięłaNie wiecie, czy ciągłe podawanie stresnalu jej nie zaszkodzi??
carmella pisze:Ale tak mnie naszlo, ze to jeden z watkow kore by mogly do abc trafic - jako watek pokazujacy jak moze byc "ciekawie" kiedy kocica odrzuca mlode.
Dla tych, ktorym sie marza kociaki po swojej pieknej kici a sadze, ze natura wszystko zalatwi
kocianiania pisze:Bardzo dobry pomysł Carmello. Można dołożyć do ABC z dopiskiem: o takiej jednej głupiej babie co tak właśnie myślała
Lena pisze:Mysle ze juz z nawiazka odpokutowujesz za "bledy mlodosci"...
kocianiania pisze: I mam nadzieję, że znając rozmiar mojej głupoty, nadal będziecie mnie wspieraćBo bardzo tego potrzebuję
Użytkownicy przeglądający ten dział: luty-1, Majestic-12 [Bot], włóczka i 228 gości