Szukam transportu dla Babuni na trasie MIELEC - GDAŃSK

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lut 16, 2006 19:54 Szukam transportu dla Babuni na trasie MIELEC - GDAŃSK

Babunia z wątku http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=37651 ma jechać do mnie. Jeszcze nie do końca porozumiałam się ze schroniskiem (narazie z Ulą), ale szukanie transportu napewno trochę czasu zajmie, więc już teraz o podpowiedzi, jak go zorganizować, jaka trasa byłaby najlepsza (czyt. najbardziej uczęszczana przez forumowiczów :wink: ). Podejrzewam, że będzie konieczny postój, może i parodniowy po drodze (Warszawa?) więc nie wykluczone, że będę też szukać domku dla Babuni na te dwa-trzy dni.
Babunia chwyciła mnie za serce odrazu jak tylko o niej przeczytałam i spojrzałam na fotki. To była miłość od pierwszego wejrzenia :love: . Próbowałam z nią walczyć racjonalnymi metodami - nie dało się Zresztą po cichu cały czas wiedziałam, że mam jeszcze przygarnąć jakąś staruszkę bądź staruszka. Padło na Babunię. Dla mnie jest najsłodsza na świecie. Nie chcę, żeby jesień swojego życia spędziła w schronie.

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Czw lut 16, 2006 22:34

Aniu :1luvu: :king:
trzymam kciuki za udany transport dla kiciuni :D :D :D

Izabela

Od: Nie cze 08, 2003 20:33

Post » Pt lut 17, 2006 22:58

Chciałam wyjaśnić, że proszę nie tylko o transport, ale i o pomoc w zaplanowaniu podróży. Na mój rozum to Babunia powinna dojechać do Warszawy, bo potem będzie już prosto. A do Warszawy to z Lublina? Gdzie jest najbliżej z Mielca, do jakiego większego miasta?
Ja wiem, że będzie to podróż etapami i dlatego najpierw chciałabym sprecyzować, czego naprawdę szukam. Jakie trasy mnie interesują i gdzie ewentualnie prosić o przetrzymanie Babuni dzień czy dwa.
Zwłaszcza południowcy mogą mi chyba coś podpowiedzieć.

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23