Prycza- koteczka półdługowłosa- już u Hiver :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 15, 2006 19:29

kordonia pisze:nasze forum jest wszędzie, i wyśledzi wszystkich, gdziekolwiek sie znajdują :lol:

Zmienilam swoj poprzedni post, jak zobaczylam ze napisali :-)
O tak. Jestesmy wszedzie 8) Ciesze sie, ze tym razem pojawil sie ktos, kto naprawde chcial kota. Czasem ciezko wyczuc intencje piszacego, ale zazwyczaj podejrzewam cos, jak ktos pisze zbyt slodko i zbyt "oczekiwanie", czyli tak, jakie sa glowne zasady ludzi z tego forum.
dorzuć się do sterylek: https://www.ratujemyzwierzaki.pl/azg dla bezdomnych: KRS 0000338819

Edzina

Od: Czw lut 10, 2005 12:07

Post » Śro lut 15, 2006 19:31

kordonia pisze:I to jest dowód na to, że nasze forum jest wszędzie, i wyśledzi wszystkich, gdziekolwiek sie znajdują :lol:

Hiver, witam na forum! :D :D Cieszę sie, ze się zarejestrowałaś!

Ja myślę, że to bardzo dobrze, bo jakby ktoś się uparł, to znajdzie na grupach wątek o naszych problemach z oczami Zuzki itd:P więc jesteśmy w jakiś sposób wiarygodni, bo jest dość ważne, jeśli ma się oddać obcemu człowiekowi żywe stworzenie.

A rejestracja była spowodowana chęcią czytania wszystkiego, bo niezarejestrowani mają ograniczony dostęp :)

hiver

Od: Nie lut 12, 2006 23:43

Post » Śro lut 15, 2006 19:43

Hiver, to dla Ciebie, zeby Ci umilić czekanie :)

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

kordonia

Od: Czw sty 30, 2003 13:59

Post » Śro lut 15, 2006 19:56

Ło matko identyczna jak moja Deniska :) A myślałam, że mam zupełny unikat w domu :evil:
I jestem pod wrażeniem Waszej czujności! Skąd się takie kłamczuchy na tym forum biorą. Po co i co robią z kotami..... To pytanie retoryczne- chyba tylko zainteresowany mógłby odpowiedzieć.... Ale on już szuka następnych kotów..... Wątki "dom dla kociczki" itp.....
Do zobaczenia Yennefer- czekaj na mnie w bytowniku przy ognisku.
10.02.2013 mój świat się zawalił.

Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny?
09.11.2015r. odszedł Kroker

Slonko_Łódź

Od: Pt cze 10, 2005 7:36

Post » Śro lut 15, 2006 21:06

Kochane, jestem prawdziwą czarownicą! - nie żartuję - przypominam, że to ja poprosiłam Tyberiana o zdjęcie rezydenta :twisted:

otka

Od: Wto lis 22, 2005 20:10

Post » Śro lut 15, 2006 21:10

otka pisze:Kochane, jestem prawdziwą czarownicą! - nie żartuję - przypominam, że to ja poprosiłam Tyberiana o zdjęcie rezydenta :twisted:

Oh! Nawet sobie nie wyobrażasz, jaka jestem Ci za to wdzięczna :oops:
Wredna jestem, wiem, że wredna... :twisted: ale co ja na to poradzę, że się cieszę z takiego biegu spraw :oops:

hiver

Post » Śro lut 15, 2006 21:33

hiver pisze:
otka pisze:Kochane, jestem prawdziwą czarownicą! - nie żartuję - przypominam, że to ja poprosiłam Tyberiana o zdjęcie rezydenta :twisted:

Oh! Nawet sobie nie wyobrażasz, jaka jestem Ci za to wdzięczna :oops:
Wredna jestem, wiem, że wredna... :twisted: ale co ja na to poradzę, że się cieszę z takiego biegu spraw :oops:

Otka, jesteś największą czarownicą i największą bohaterką tego wątku! :lol:
Dziękuję :D
Obrazek

kordonia

Od: Czw sty 30, 2003 13:59

Post » Śro lut 15, 2006 21:35

Co za zwroty akcji 8O
Na tej Pryczy nie można się nudzić... :lol:
Obrazek

dakota

Od: Wto lis 16, 2004 15:06

Post » Śro lut 15, 2006 21:35

A tam od razu wredna :D - szczęściara i tyle.

otka

Od: Wto lis 22, 2005 20:10

Post » Śro lut 15, 2006 21:40

dakota pisze:Co za zwroty akcji 8O

Ja mam nadzieję, że teraz już zwrotów nie będzie, a Prycza będzie szczęśliwą kotą.

W ogóle właśnie doszkośmy z TŻem, że Prycza to całkiem fajne imie dla kota (mamy myszoskoczka Heniusia, kanarki Jacka i Barbare - tych od zakochanej pary, Gekona - Bekona i Zuzke, tajfuna, ekhm, tzn koteczkę, a swego czasu przechowywaliśmy szczura nazwanego przez nas Zdzisiek), nituzinkowe i wypowiedziane odpowiednim tonem wcale nie jest smutne! No! :D

Ciekawe co Zuzka na starszą siostrzyczkę... 8) ?

hiver

Post » Śro lut 15, 2006 21:44

otka pisze:A tam od razu wredna :D - szczęściara i tyle.

Piekielnie się cieszę, że trafiła mi się Prycza, bo cudowne kociszcze, ale jakby jej nie było, to bym brała Filcówkę albo któregoś z chłopaków, choć ich najlepiej razem, a wyglądają na takie same przecinaki jak nasza Zuzka, szybsze niż światło, cwańsze niż możnabyłoby się spodziewać.

P.S.
Jak się wrzuca zdjęcia do sygnaturki? Bo bym się Zuzolem pochwaliła :oops: 8O

hiver

Post » Śro lut 15, 2006 21:44

hiver pisze:
dakota pisze:Co za zwroty akcji 8O

Ja mam nadzieję, że teraz już zwrotów nie będzie, a Prycza będzie szczęśliwą kotą.

W ogóle właśnie doszkośmy z TŻem, że Prycza to całkiem fajne imie dla kota (mamy myszoskoczka Heniusia, kanarki Jacka i Barbare - tych od zakochanej pary, Gekona - Bekona i Zuzke, tajfuna, ekhm, tzn koteczkę, a swego czasu przechowywaliśmy szczura nazwanego przez nas Zdzisiek), nituzinkowe i wypowiedziane odpowiednim tonem wcale nie jest smutne! No! :D

Prycza, Pryczka, Prysia, Prysiunia... :wink:
Gekon- Bekon jest super! :D
znajomi mieli jaszczurkę Zdzisława...a jeden z naszych kotów nosi wdzięczne imię Tyfus
Obrazek

dakota

Od: Wto lis 16, 2004 15:06

Post » Śro lut 15, 2006 21:48

dakota pisze:Prycza, Pryczka, Prysia, Prysiunia... :wink:
znajomi mieli jaszczurkę Zdzisława...a jeden z naszych kotów nosi wdzięczne imię Tyfus

Bekona wymyślił znajomy, jeszcze przed pojawieniem się jaszczurki.
Tyfus :wink: , na grupach kiedyś były pomysły chorób właśnie na kocie imiona. Albo pierwiastków chemicznych ;-)

hiver

Post » Śro lut 15, 2006 21:50

hiver pisze:
dakota pisze:(..)W ogóle właśnie doszkośmy z TŻem, że Prycza to całkiem fajne imie dla kota (mamy myszoskoczka Heniusia, kanarki Jacka i Barbare - tych od zakochanej pary, Gekona - Bekona i Zuzke, tajfuna, ekhm, tzn koteczkę, a swego czasu przechowywaliśmy szczura nazwanego przez nas Zdzisiek), nituzinkowe i wypowiedziane odpowiednim tonem wcale nie jest smutne! No! :D

No w końcu ktoś się poznał na moich imionach :twisted: . NO!!

A te dwa chłopaki faktycznie fajne, zwłaszcza że są dziewczynami :wink:
Obrazek

TZ kordon

Od: Śro paź 20, 2004 19:50

Post » Śro lut 15, 2006 21:57

hiver pisze:
dakota pisze:Prycza, Pryczka, Prysia, Prysiunia... :wink:

Bekona wymyślił znajomy, jeszcze przed pojawieniem się jaszczurki.
Tyfus :wink: , na grupach kiedyś były pomysły chorób właśnie na kocie imiona. Albo pierwiastków chemicznych ;-)

daleko wam do stylona, anilany i plag egipskich :)
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

[poprzednia][następna]