kordonia pisze:nasze forum jest wszędzie, i wyśledzi wszystkich, gdziekolwiek sie znajdują
Zmienilam swoj poprzedni post, jak zobaczylam ze napisali

O tak. Jestesmy wszedzie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kordonia pisze:nasze forum jest wszędzie, i wyśledzi wszystkich, gdziekolwiek sie znajdują
kordonia pisze:I to jest dowód na to, że nasze forum jest wszędzie, i wyśledzi wszystkich, gdziekolwiek sie znajdują
Hiver, witam na forum!![]()
Cieszę sie, ze się zarejestrowałaś!
otka pisze:Kochane, jestem prawdziwą czarownicą! - nie żartuję - przypominam, że to ja poprosiłam Tyberiana o zdjęcie rezydenta
hiver pisze:otka pisze:Kochane, jestem prawdziwą czarownicą! - nie żartuję - przypominam, że to ja poprosiłam Tyberiana o zdjęcie rezydenta
Oh! Nawet sobie nie wyobrażasz, jaka jestem Ci za to wdzięczna![]()
Wredna jestem, wiem, że wredna...ale co ja na to poradzę, że się cieszę z takiego biegu spraw
dakota pisze:Co za zwroty akcji![]()
Na tej Pryczy nie można się nudzić...
otka pisze:A tam od razu wredna- szczęściara i tyle.
hiver pisze:dakota pisze:Co za zwroty akcji![]()
Na tej Pryczy nie można się nudzić...
Ja mam nadzieję, że teraz już zwrotów nie będzie, a Prycza będzie szczęśliwą kotą.
W ogóle właśnie doszkośmy z TŻem, że Prycza to całkiem fajne imie dla kota (mamy myszoskoczka Heniusia, kanarki Jacka i Barbare - tych od zakochanej pary, Gekona - Bekona i Zuzke, tajfuna, ekhm, tzn koteczkę, a swego czasu przechowywaliśmy szczura nazwanego przez nas Zdzisiek), nituzinkowe i wypowiedziane odpowiednim tonem wcale nie jest smutne! No!![]()
Ciekawe co Zuzka na starszą siostrzyczkę...?
dakota pisze:Prycza, Pryczka, Prysia, Prysiunia...![]()
Gekon- Bekon jest super!![]()
znajomi mieli jaszczurkę Zdzisława...a jeden z naszych kotów nosi wdzięczne imię Tyfus
hiver pisze:dakota pisze:(..)W ogóle właśnie doszkośmy z TŻem, że Prycza to całkiem fajne imie dla kota (mamy myszoskoczka Heniusia, kanarki Jacka i Barbare - tych od zakochanej pary, Gekona - Bekona i Zuzke, tajfuna, ekhm, tzn koteczkę, a swego czasu przechowywaliśmy szczura nazwanego przez nas Zdzisiek), nituzinkowe i wypowiedziane odpowiednim tonem wcale nie jest smutne! No!![]()
Ciekawe co Zuzka na starszą siostrzyczkę...?
hiver pisze:dakota pisze:Prycza, Pryczka, Prysia, Prysiunia...![]()
Gekon- Bekon jest super!![]()
znajomi mieli jaszczurkę Zdzisława...a jeden z naszych kotów nosi wdzięczne imię Tyfus
Bekona wymyślił znajomy, jeszcze przed pojawieniem się jaszczurki.
Tyfus, na grupach kiedyś były pomysły chorób właśnie na kocie imiona. Albo pierwiastków chemicznych
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 89 gości