GAGATEK - kot zdrojowy ; POJECHAŁ do nowego domu!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lut 13, 2006 7:46 GAGATEK - kot zdrojowy ; POJECHAŁ do nowego domu!!

GAGATEK to młody kocurek, który szuka domu. Miał zostać tzw. dziczkiem, ale z powodu kataru został zabrany do domu na leczenie. Kocio szybko się przyzwyczaił do mieszkania, do człowieka - nie może z powrotem trafić do kanału, a osoba która pomaga kotom nie może sobie pozwolić na kolejnego futrzastego domownika. Kotek jest zdrowy, załatwia sie do kuwetki, ma mięciutkie futerko w dotyku przypominające aksamit.

Obrazek Obrazek

Niestety tylko dwa zdjęcia aksamitnego kotka. Nie dość, że kot sie trochę ruszał to sami wiecie jak ciężko złapać czarnego kota wyraźnie.

Gagatek szuka nawet domu tymczasowego, Jola ma bardzo ciężką sytuację :( : wątek kotów zdrojowych
Ostatnio edytowano Pt lut 24, 2006 18:37 przez carmella, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Pon lut 13, 2006 9:48

Jest ŚLICZNY :)
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Pon lut 13, 2006 13:26

ryśka pisze:Jest ŚLICZNY :)

No to kto się zakocha??
Obrazek

carmella

Post » Pon lut 13, 2006 22:55

koty od Joli są super :D :D :D

mój Burstzyn jest właśnie stamtad :D :D

komu czarnego Gagatka briopodobnego :D :D
Dla moich adoptusiów za TM [']

Gór mi mało i trzeba mi więcej....

berni

Od: Pon sty 10, 2005 15:12

Post » Wto lut 14, 2006 8:22

berni pisze:koty od Joli są super :D :D :D

Pewnie, ze sa super! MOja Pola tez stamtad. Nikt kto ma kota zdrojowego nie narzeka !!!
Obrazek

carmella

Post » Wto lut 14, 2006 15:38

podniose do góry - Gagatek czeka na swoją szansę
Obrazek

carmella

Post » Wto lut 14, 2006 22:35

carmella pisze:
berni pisze:koty od Joli są super :D :D :D

Pewnie, ze sa super! MOja Pola tez stamtad. Nikt kto ma kota zdrojowego nie narzeka !!!

a no własnie Pola też od JOli :D :D :D :D
kluby ostatnio modne na forum. Może i my założymy klub posadaczy zdrojowych kotów:):) Już jestemy dwie :D a wiem że jest nas więcej :D :D :D

teraz kazdy z Was może do kluby dołączyć. Wystaczy zaadoptować ślicznego Gagatka i to wszytskie wymogi naszego klubu :D

berni

Post » Wto lut 14, 2006 23:45

Zdrojowe kotki są bardzo dobre na zdrowie. Szczególnie jeśli człowiek inhaluje się ich mruczeniem. Bardzo dobrze mruczenie wdychane robi na kojenie skołatanych nerwów... Zresztą nie tylko zdrojowych się to tyczy, ale zdrojowych specjalnie.

A ten tu nie wygląda na to, żeby "zapracował sobie" na swoje imię..? :twisted: :lol:

janykiel

Od: Wto lip 05, 2005 19:54
Lokalizacja: miejscowy od 2002: ex Gandalf Jarka, ex janykiel3, ex ascalithion:P, ex Jose AB

Post » Śro lut 15, 2006 7:56

Do klubu posiadaczy kotów zdrojowych (a skoro taki klub to juz chyba trzeba pisac Kotów Zdrojowych) nalezy jeszcze Asia_K - ma Kulke vel Furie (córka Buruni)
Henryk, który już na forum nie bywa ma Sofie. Innych nie udalo sie zarazic forumowa choroba, ale kontakt jest.

Jose - imie kota wzielo sie, hmmm to w sumie dosc skomplikowane... Kot w ogole nie mial sie pojawic. Jego mama byla odkad sie pojawila w zdroju brana za ..... kocurka. I w dodatki nazywala się Bidul - bo byl(a) mniejszy(a) od innych kotow, bardzo niesmialy (a), dzika - Jola dawala kotom kanalowym jesc, te bardziej oswojone juz jadly a Bidul czekal az Jola skonczy, pojdzie sobie i dopiero podchodzil do miseczki. No i tylko te resztki mu zostawaly - no taki Bidul :) W pierwszej turze sterylkowej nie udalo sie Bidula zlapac na kastracje, ale skoro to byl kour to Joli az tak bardzo nie zalezalo. Az potem nagle okazlo sie, ze Bidul jest kotka karmiaca a z kanalu zaczely wychodzil 3 czarne Gagatki. (odtad juz) Bidula zostala szybko wykastrowana, a Gagatki zostaly w kanale, bo byly dzikie, no i ciezko o domy, a Jola nie moze w ciemno zabrac kota kolejnego do domu, na niewiadomo jak dlugo. No i te koty nie maja swoich imion - to są Gagatki. Ale jeden zachorowal i zostal zabrany do domu - bardzo szybko sie oswoił, załatwia się do kuwetki, w sumie nie jest Gagatkiem, a Milusiem, bo nie rozrabia, jest słodkim kocurkiem.

Kot, któremu czlowiek zrobil to, ze go oswoił i dał nadzieje na cieply kąt i codzienna porcje jedzenia i mizianek nie moze z powrotem wrocic do kanału. Kanal wyglada teraz tak:
http://img151.imageshack.us/my.php?image=kanal27yh.jpg
http://img122.imageshack.us/my.php?image=zkanalu6ml.jpg
Obrazek

carmella

Post » Śro lut 15, 2006 8:26

Jose Arcadio Buendia pisze:Zdrojowe kotki są bardzo dobre na zdrowie. Szczególnie jeśli człowiek inhaluje się ich mruczeniem. Bardzo dobrze mruczenie wdychane robi na kojenie skołatanych nerwów... Zresztą nie tylko zdrojowych się to tyczy, ale zdrojowych specjalnie.

nie mówiąc już o okładach ze zdrojowych kotków :D to takie zdrowotne kotki :D

a Gagatków jest trzech :( dwa nadal mieszkają w kanale :( Może chociaż temu jednemu się poszczęści :ok: i będzie sobie zył w ciepełku

berni

Post » Śro lut 15, 2006 9:10

za dwa dni będę nadrabiał zaległości ogłoszeniowe i allegrowe... przyda się? (bo materiał informacyjny jest obfity, można skroić fajny tekst)

janykiel

Od: Wto lip 05, 2005 19:54
Lokalizacja: miejscowy od 2002: ex Gandalf Jarka, ex janykiel3, ex ascalithion:P, ex Jose AB

Post » Śro lut 15, 2006 9:53

Jose Arcadio Buendia pisze:za dwa dni będę nadrabiał zaległości ogłoszeniowe i allegrowe... przyda się? (bo materiał informacyjny jest obfity, można skroić fajny tekst)

Na Twoje ogloszenia i allegro popyt z mojej strony jest zawsze!!
Ja na razie tyko tu dalam info o Gagatku :oops: . Jak sie obrobie to powsadzam go gdzie sie da.
Obrazek

carmella

Post » Czw lut 16, 2006 8:15

no i jak? jakis chetny do wstapienia do klubu?

berni

Post » Czw lut 16, 2006 13:03

no, zapisy trwaja :!:
Obrazek

carmella

Post » Pt lut 17, 2006 9:18

Komu kota z podwójna dawka dobrych fluidow??
(jedna dawka fluidow jako ze to kot, druga ze to kot zdrojowy)
Obrazek

carmella

[następna]