Koty się ganiają więc wnioskuję, że czują się dobrze
Moderator: Estraven
Agn pisze:Oddanie teraz kota niczego nie zmieni - alergeny zostana, nawet jak wysprzątasz mieszkanie.
Agn pisze:Są świetne leki wziewne, które rozszerzaja oskrzela przy ataku duszności
iwcia pisze:Jak tylko będzie można to go wykastrujcie, może to jest przyczyną. Znam osobę która jest uczulona na niekastrowane kocury.
iwcia pisze:Jak tylko będzie można to go wykastrujcie, może to jest przyczyną.
Znam osobę która jest uczulona na niekastrowane kocury.
Cornelius pisze:No wiec to ja jestem tym nieszczesnikiem który od kilku tygodni chrycha, dusi się i ogólnie nie czuje sie komfortowo...ten lek wziewny który dostałem nazywa się CORTARE - oczywiscie mam tez Zyrtec i jeszcze jakies tabletki ( ale ich nie łykam od 5 dni ) - najgorsze jest to że objawy przenoszą sie tez poza mieszkanie - od jakiegoś czasu miewam je w pracy a wczoraj np w kinie ( prawdopodobnie przenosze alergol na ubraniu - nie chcę z siebie robic meczennika ale już jestem wymeczony - jeżeli możecie to pocieszcie mnie chociaz ze się nie udusze od tego - bo czasami mam wrażenie że sie udusze
Pozdrawiam wszystkich
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot], puszatek, taizu i 47 gości