Ale Ty się musisz napracować..!!!

Twoja Duża musi być wyjątkowa, jeśli Ty ją tak bardzo kochasz...

A jak zdrówko - Twoje i Twojej Koleżanki Dzikuski ?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
B-dur pisze: bardzo koffam Dużą! W nocy siedzę na Dużym i patrzę, jak Duża śpi. I jak już nie mogę z tej miłości wytrzymać (całkiem jakby mnie chciało rozpuknąć), to się do niej przytulam, daję mnóstwo buziaczków, wylizuję sen z oczek, rozczesuję wlosy i znowu siadam na Dużym.
B-dur pisze:Ja mam najczęściej tak rozczochrane włosy
http://upload.miau.pl/1/31982.jpg
Byliśmy dzisiaj na Fortunkowym szczepieniu. W końcu!
Wecik robi wywiad: wychodzi, czy nie, czy zdrowa, czy nie kicha itd, pytania padają, a w międzyczasie zbliża się do Fortuny i chce ją dziabnąć. No to zasłoniłam ją własnym ciałem i mówię:
-A co pan jej daje za szczepionkę, bo ja nie chcę żadnej białaczki.
-Spokojnie, jeszcze nic jej nie daję, chcę jej zmierzyć temperaturę i pokazuje mi termometr![]()
I mówi, że właśnie po to zadaje te pytania, żeby dobrać odpowiednią szczepionkę(stanęło na Fel-O-Vax III) , a jak zmienimy sposób użytkowania kota, to mamy się zgłosić na doszczepienie (hehe)
B-dur pisze:"Gdyby mój kot byłby człowiekiem... to"
Fortuna - jeszcze podlotek, wykazuje jak na razie brak zdecydowania, który zawód byłby dla niej najbardziej interesujący. Wielkie zaciekawienie budzi w niej profesja Dzikuski, która pozwala jej czasem uczestniczyć w wizjach lokalnych i wskazuje jej, na co szczególnie należy zwracać uwagę. Ale chociaż mocno pracuje nad swoją kondycją ćwicząc biegi długodystansowe, a jej szybkość w obezwładnianiu przestępcy jest godna podziwu, to jednak w jej charakterze brakuje owej bezwzględności. Zdarza się jej wypuścić błagającego o litość przestępcę
Elżbieta P. pisze:Ciągle nudnawo ?
Może wreszcie zaczęłyście psocić ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 204 gości