Sigrid, zorganizuj forumowy transport i do cioci Isi, koty na terapię przyślij.
A póki co to pozbieraj te porozstawiane wszędzie bambetle, bo jeszcze któreś nie daj Boże, spadnie i kotka uszkodzi.
O!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sigrid pisze:Kropko![]()
Tak, jutro będzie lepiej. Wiem o tym, bo wstaję do pracy z tymi oszołomami już od paru miesięcy. ZAWSZE mi to robią w poniedziałki
![]()
W pozostałe dni tygodnia budzą mnie wprawdzie notorycznie przed budzikiem, ale nie szaleją przez całą noc![]()
Sigrid pisze:Chociaż.... w noc z soboty na niedzielę obudził mnie potwony łomot. Obudziłam się w stanie przedzawałowym, pewna, że spadł monitor
Okazało się, że spadł tylko Alien wraz z transporterem.
Biedaczek wbił sobie kiełek w bródkę i ma gojącą się rankę![]()
Sigrid pisze:A krioterapiaZdrowa jest, ale do komory wchodzi się na minutkę
Nie na 8 godzin
Czuję się wyziębiona jak Biała Czarownica z Narnii
Niech ktoś już powie tej zimie "papa"![]()
Iśka pisze:A póki co to pozbieraj te porozstawiane wszędzie bambetle, bo jeszcze któreś nie daj Boże, spadnie i kotka uszkodzi.
O!![]()
kropka75 pisze:No wiesz Ty co...Jak można w takich niebezpiecznych warunkach kotka trzymać...
![]()
![]()
Sigrid pisze:Wojtku, dawno tu Cię nie było![]()
Wojtek pisze:Sigrid pisze:Wojtku, dawno tu Cię nie było![]()
Przez miesiąc nie było mnie w Warszawie, a gdy wróciłem, to miałem problemy z Herą.
Sigrid pisze:Iśka! Sugerujesz, że mam z domu, jak u BABOKÓW???![]()
Sigrid pisze:A Kropka miała racjęWojownicy nie dali mi się wyspać także i tej nocy
Bój rozpoczął się o 4 nad ranem
. Zostaliśmy wzięci z zaskoczenia
![]()
Nie muszę chyba dodawać, jak niemiłego
Sydney pisze:Dawno mnie tu nie było ale zamierzam nadrobić![]()
Sigrid pisze: Raz nawet - o zgrozo! - znalazłam strąconą i odwróconą fotografię Jego Norweskiej Wysokości Xięciulka!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Del i 121 gości