CZARNA NĘDZA - ADOPCJE!!! str 36

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pon sty 30, 2006 14:31

covu pisze:nie wiem czy chce zeby ja ujawniac :D

Musi :wink: w końcu i tak będę robić listę wszystkich darczyńców i pomocników więc ujawnienie jest konieczne :D
Albert, Fisia Haczyk, Tadeuszek

Catrina

Od: Pon kwi 18, 2005 11:53

Post » Pon sty 30, 2006 14:32

Catrina pisze:

Musi :wink: w końcu i tak będę robić listę wszystkich darczyńców i pomocników więc ujawnienie jest konieczne :D

to ja ujawnie... to byla Gacusiowa :D
dziekujemy serdecznie :D

Catrina... moze nie teraz ale po moich feriach napewno pojdzie jeszcze jedna aukcja na czarnuchy :D :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :1luvu: :1luvu: :king: :king:

gacusiowa... nakarmilas FUUURE kotow :D
Nie robię już drapaków.
Sprzedaję chusty do noszenia dzieci

covu

Od: Nie sty 09, 2005 9:56

Post » Pon sty 30, 2006 14:35

covu pisze:
Catrina pisze:

to ja ujawnie... to byla Gacusiowa :D
dziekujemy serdecznie :D

Catrina... moze nie teraz ale po moich feriach napewno pojdzie jeszcze jedna aukcja na czarnuchy :D

Bardzo dziękujemy wszystkim, którzy pomagają czarnym kotulkom :1luvu:!!! Gacusiowa Mamo :king:!

Tika

Od: Pon sie 02, 2004 9:04

Post » Pon sty 30, 2006 14:44

w odpowiedzi na moj mail
czemu usuneliscie te aukcje?? (83266375)
co zlego jest w pomaganiu kotom??
czemu nie usuniecie aukcji o sprzedawaniu kocich skorek?? ja sprzedawalam zdjecia
kotow... ludzie dostawali je na maila... nie bylo oszostwa...
o co wam biega??

dostalam takie cos...

Dziękuję za wiadomość.

Przykro mi z powodu usunięcia aukcji.

Niestety, nie wspieramy aukcji charytatywnych, z których dochód wpłacany jest na prywatne konta bankowe.

Abyśmy mogli wesprzeć daną akcję przekazaniem prowizji na cel akcji oraz ewentualnymi formami promocji z naszej strony, musicie Państwo zastosować się do zasad allegro dotyczących aukcji charytatywnych.

Proszę, na poniższy adres:

QXL Poland Sp. z o.o.
p. Krzysztof Śpiewek
ul. Marcelińska 90 PGK II (5-te piętro)
60-324 Poznań

dostarczyć pocztą tradycyjną następujące dokumenty:
- kopię KRS Fundacji która wspiera akcję
- kopię dokumentu dot. przyznania konta bankowego dla fundacji
- lub inne dokumenty potwierdzające statut fundacji np. ważne zezwolenie ministerstwa finansów na przeprowadzanie publicznych zbiórek pieniężnych.

Dodam, że na Allegro nie można proponować przesłania plików graficznych (w tym także zdjęć) drogą elektroniczną.

Dodatkowe informacje na ten temat znajdzie Pani w Pomocy Allegro, odnośnik poniżej:

http://www.allegro.pl/help_item.php?zoom=N&item=628

Niestety, nie mamy możliwości sprawdzenia każdej aukcji pod kątem jej zgodności z Regulaminem.

Użytkownikom dostępna jest funkcja zwana "Chcę zgłosić naruszenie zasad" (w prawym górnym rogu strony z aukcją), dzięki której mogą oni informować ALLEGRO o Aukcjach, które noszą znamiona naruszania Regulaminu i/lub łamania obowiązujących regulacji prawnych oraz Użytkownikach naruszających zasady ALLEGRO. W razie zauważenia aukcji naruszających zasady Allegro, proszę o skorzystanie z tej opcji.

Pozdrawiam,

nie ukrywam ze wcale mi sie to nie usmiecha...
ale juz ja cos wymysle :D
Nie robię już drapaków.

covu

Post » Pon sty 30, 2006 14:54

Czy ja dobrze zrozumiałam, że ktoś zgłosił tę aukcję jako niezgodną z regulaminem? Ludzie nie mają co robić :evil: .
I tak udało się uzbierać sporo kasy. Covu jesteś boska :D
Albert, Fisia Haczyk, Tadeuszek

Catrina

Od: Pon kwi 18, 2005 11:53

Post » Pon sty 30, 2006 15:14

Zdecydwanie ktos tu podkablował :evil:
Skoro nie można sprzedawać zdjęć wysyłanych mailem to można wystawić na licytacji wydrukowane zdjęcie czarnego kota i osoba, która zalicytuje najwięcej cegiełek otrzyma właśnie to zdjęcie. Służę swoim kontem.
moja trójka ObrazekObrazekObrazek

Punto [*] 03.08.2013.

dzioby125

Od: Pt paź 21, 2005 20:03

Post » Pon sty 30, 2006 15:20

tone w kolorwych spinaczach biurowych moze je zlicytuje w koncu to rzecz materialna :twisted:

Pei

Od: Wto wrz 27, 2005 13:55

Post » Pon sty 30, 2006 15:42

Catrina pisze:Czy ja dobrze zrozumiałam, że ktoś zgłosił tę aukcję jako niezgodną z regulaminem? Ludzie nie mają co robić :evil: .
I tak udało się uzbierać sporo kasy. Covu jesteś boska :D

tja... albo nam sie kabel trafil... albo allegro samo z siebie postanowilo sprawdzic moje aukcje :evil: :evil: :evil: :evil:
Nie robię już drapaków.

covu

Post » Pon sty 30, 2006 15:45

dzioby125 pisze:Zdecydwanie ktos tu podkablował :evil:
Skoro nie można sprzedawać zdjęć wysyłanych mailem to można wystawić na licytacji wydrukowane zdjęcie czarnego kota i osoba, która zalicytuje najwięcej cegiełek otrzyma właśnie to zdjęcie. Służę swoim kontem.

spoko...
covu juz ma obiecane materilne rzeczy o wysokiej wartosci :D
a o zdjecia kota nawet wydrukowane allegro gooooopie moze sie PLUC!!!
wrrrr
covu nie powie narazie co to jest ani od kogo ale jak covu dostanie zdjecia to ujawni zdjecia przynajmniej a potem nakabluje kto przyslal covu takie cuda :D
i wtedy covu zrobi hiperaukcje albo na allegro albo na forum... Dzioby jesli chcesz to spokojnie mozesz sie przylaczyc... podesle ci zdjecia tych CUDOW :D i wystawisz tez aukcje :D
hihihi :D
co ty na to?? :twisted:
przehytrzymy ich :D
a co?/ :D
Nie robię już drapaków.

covu

Post » Pon sty 30, 2006 16:01

Bardzo chętnię wystawię aukcję. Pisałaś, że robisz przerwę na czas ferii więc chciałam w ten wolny moment wskoczyć, żeby czasu nie marnować, bo czas to pieniądz, a w tym przypadku jest to bardzo wyczuwalne. Jeśli jest zgoda to proszę o jakieś zdjęcie i opis aukcji.

Punto [*] 03.08.2013.

dzioby125

Post » Pon sty 30, 2006 16:03

dzioby125 pisze:Bardzo chętnię wystawię aukcję. Pisałaś, że robisz przerwę na czas ferii więc chciałam w ten wolny moment wskoczyć, żeby czasu nie marnować, bo czas to pieniądz, a w tym przypadku jest to bardzo wyczuwalne. Jeśli jest zgoda to proszę o jakieś zdjęcie i opis aukcji.

spoko... zdjecia jeszcze nie ma...
ale jak tylko bedzie to dawaj przesylam :D
i bedzie slicznie i wogole :D
ferie mam od 10 do 20 lutego i wtedy mnie nie ma... przed 10 lutego powinnam miec przynajmniej czesc zdjec :D
wymysle jakis fajny sposob aukcjowania i ustalimy wspolnie co z tym "fantem" zrobic :D ok??
narazie mozesz sprobowac cos wystawic... bo mnie teraz jeszcze sesja goni... wrrrr...
Nie robię już drapaków.

covu

Post » Pon sty 30, 2006 16:21

Ja to zdjęcie wydrukuję, ale prześlij mi zdjęcie czarnego kota pomniejszone do 50kB - sama nie zmniejszę bo padł nam system o płyta z photoshopem jest u szwagierki. Niestety linki od kaśkaGM nie otwierają mi się.
zdjęcia proszę przesłać na colcik@neostrada.pl

Punto [*] 03.08.2013.

dzioby125

Post » Pon sty 30, 2006 16:55

jedno poszlo :D
jakby co to jeszcze sa w tym watku :D http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=38208&highlight=
Nie robię już drapaków.

covu

Post » Pon sty 30, 2006 18:15

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=84300223
aukcja dla czarnej nędzy wystawiona

covu przeglądałam Twój wątek, ale nie mam jak zmniejszyć zdjęć, myslę, że można do aukcji dodać zdjęcia malutkiej kici o imieniu Gaja od Tiki, gdybyś mogła je zmniejszyć

Punto [*] 03.08.2013.

dzioby125

Post » Pon sty 30, 2006 18:36

dzioby125 pisze:http://www.allegro.pl/show_item.php?item=84300223
aukcja dla czarnej nędzy wystawiona

covu przeglądałam Twój wątek, ale nie mam jak zmniejszyć zdjęć, myslę, że można do aukcji dodać zdjęcia malutkiej kici o imieniu Gaja od Tiki, gdybyś mogła je zmniejszyć

spoko spoko... zmniejszyc to ja zmniejsze... ale najpierw chcem wiedziec ktore... :D
masz PW :D
Nie robię już drapaków.

covu

[poprzednia][następna]