covu pisze:nie wiem czy chce zeby ja ujawniac
Musi
Moderator: Estraven
covu pisze:nie wiem czy chce zeby ja ujawniac
Catrina pisze:covu pisze:nie wiem czy chce zeby ja ujawniac
Musiw końcu i tak będę robić listę wszystkich darczyńców i pomocników więc ujawnienie jest konieczne
covu pisze:Catrina pisze:covu pisze:nie wiem czy chce zeby ja ujawniac
Musiw końcu i tak będę robić listę wszystkich darczyńców i pomocników więc ujawnienie jest konieczne
to ja ujawnie... to byla Gacusiowa
dziekujemy serdecznie
Catrina... moze nie teraz ale po moich feriach napewno pojdzie jeszcze jedna aukcja na czarnuchy
!!! Gacusiowa Mamo
!Catrina pisze:Czy ja dobrze zrozumiałam, że ktoś zgłosił tę aukcję jako niezgodną z regulaminem? Ludzie nie mają co robić.
I tak udało się uzbierać sporo kasy. Covu jesteś boska
dzioby125 pisze:Zdecydwanie ktos tu podkablował![]()
Skoro nie można sprzedawać zdjęć wysyłanych mailem to można wystawić na licytacji wydrukowane zdjęcie czarnego kota i osoba, która zalicytuje najwięcej cegiełek otrzyma właśnie to zdjęcie. Służę swoim kontem.
dzioby125 pisze:Bardzo chętnię wystawię aukcję. Pisałaś, że robisz przerwę na czas ferii więc chciałam w ten wolny moment wskoczyć, żeby czasu nie marnować, bo czas to pieniądz, a w tym przypadku jest to bardzo wyczuwalne. Jeśli jest zgoda to proszę o jakieś zdjęcie i opis aukcji.
dzioby125 pisze:http://www.allegro.pl/show_item.php?item=84300223
aukcja dla czarnej nędzy wystawiona
covu przeglądałam Twój wątek, ale nie mam jak zmniejszyć zdjęć, myslę, że można do aukcji dodać zdjęcia malutkiej kici o imieniu Gaja od Tiki, gdybyś mogła je zmniejszyć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 53 gości