Bede trzymac za wszystkie tak jak wy trzymalyscie za mnie.Bo te kciukasy pomagaja.
Tika qrcze(ikonka bez lapek,poobgryzane) co u Ciebie.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tuśka8 pisze:piegusek pisze:Jasne, ze beda kciuki, ja mam 6-tego lutego dwie sterylki - Przytulki i Lavisi, wiec bedziemy w podobnym czasie przezywac to samo
O kurcze, to ja będę "kciukować" mocno no i mam nadzieje, że opiszesz podwójne ciachanie, szczególnie w kwestii upilnowania ich już po zabiegu. Mam nadzieję, z eszwysko pójdzie dobrze i trzymam kciuki!
maja23 pisze:Lilka dostała : gerberka, pierś z kurczaka gotowaną, Rc z minerałami rekonwalescent się skończył a to był jedyny w łomży sklep gdzie jest![]()
w ostateczności dałam saszetke i też beeeeeeee ale śpi aż miło kota nie ma w domu cisza
maja23 pisze:Lilka dostała : gerberka, pierś z kurczaka gotowaną, Rc z minerałami rekonwalescent się skończył a to był jedyny w łomży sklep gdzie jest![]()
w ostateczności dałam saszetke i też beeeeeeee ale śpi aż miło kota nie ma w domu cisza
123 pisze:Tika prosze napisz cos czy wszystko okey czy mala juz wybudzona.Ja panikara jestem chyba nie chcesz wykonczyc netowej kolezanki
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 51 gości