HorseThesecond W DOMU!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 23, 2006 11:36

czekam z niecierpliwością na wieści od dzielnicowego.
kordonia przekaż mu że całe forum go kocha, a że większość zdecydowana to kobiety powinno to dobrez wpłynąć na jego samopoczucie. ma wierne wielbicielki w całej Polsce i nie tylko :lol:

fruuu

Od: Wto wrz 13, 2005 11:32

Post » Pon sty 23, 2006 16:15

Dzwoniłam i nic :(
Facet miał się z nim skontaktować, albo przyjść, albo zadzwonić, ale zwyczajnie tego nie zrobił.
I tyle.
I ujdzie mu to wszystko płazem :(
Obrazek

kordonia

Od: Czw sty 30, 2003 13:59

Post » Pon sty 23, 2006 16:19

oj...
przykro mi kordoniu...
ale dobrze ze Hors sie znalazl!!!
Nie robię już drapaków.
Sprzedaję chusty do noszenia dzieci

covu

Od: Nie sty 09, 2005 9:56

Post » Pon sty 23, 2006 16:27

NIEMOŻLIWE!!!!!!!!

Policja przyjęła zgłoszenie i musi coś z tym zrobić. A jeżeli facio nadepnie im na odcisk (czytaj oleje) to będą postępowali zgodnie z przepisami....
Mam nadzieję.

nina B.

Od: Czw gru 22, 2005 13:33

Post » Pon sty 23, 2006 16:31

Juz od jakiegos czasu czytam Wasza historie, i nie tylko, makabrycznie sie wzruszam i zalewam lzami przez te kocie losy. Nie raz o Horsie myslalam, ze taki mu los "dobrzy ludzie" zgotowali. Dzisiaj zerkam na forum (bo nie moge za czesto z powodu wzruszania i zalewania lzami) i ciesze sie jak glupia, i oczywoscie znow zalewam lzami - radosci :).

Poleczka

Od: Pt lut 11, 2005 12:38

Post » Pon sty 23, 2006 16:32

nina B. pisze:NIEMOŻLIWE!!!!!!!!

Policja przyjęła zgłoszenie i musi coś z tym zrobić. A jeżeli facio nadepnie im na odcisk (czytaj oleje) to będą postępowali zgodnie z przepisami....
Mam nadzieję.

Z tego, co zrozumiałam, to nie będą. Miał przyjść, nie przyszedł, a przeciez kot sie znalazł, to chyba nie ma sprawy.
Obrazek

kordonia

Post » Pon sty 23, 2006 16:34

kordonia pisze:

Mam nadzieję.

Z tego, co zrozumiałam, to nie będą. Miał przyjść, nie przyszedł, a przeciez kot sie znalazł, to chyba nie ma sprawy.

K**** MAC

tyle mam do powiedzenia na ten temat...
i koles nic zlego nie zrobila tak??
a klamstwo?/ a niedotrzymanie umowy ??
to juz nie sa przestepstwa tak??

ehhhh...
Nie robię już drapaków.
Sprzedaję chusty do noszenia dzieci

covu

Od: Nie sty 09, 2005 9:56

Post » Pon sty 23, 2006 16:37

kordonia pisze:

Mam nadzieję.

Czy przyjęli zgłoszenie na piśmie? Jeśli tak to zgodnie z procedurami muszą udzielić jakiejś odpowiedzi. Bo inaczej statystyki im sie nie będą zgadzać (ha, ha to prawda) z jednej strony a z drugiej nie będą pewni czy nie napiszesz skargi na brak odpowiedzi. Teraz ich "kontrola wewnętrzna" jest na to bardzo czuła. Czy podpisywałaś jakiś protokół?

nina B.

Post » Pon sty 23, 2006 16:42

Nie, to była notatka służbowa, nie protokół.
Obrazek

kordonia

Post » Pon sty 23, 2006 16:45

kordonia pisze:Nie, to była notatka służbowa, nie protokół.

ok. Notatkę sporządza się wtedy, gdy nie wiadomo co zrobić ze sprawą. Na jej podstawie prowadzi się tzw. czynności sprawdzające (czyli poszedł do niego i przeprowadził wywiad). Tak czy siak odpowiedź musi być.

nina B.

Post » Pon sty 23, 2006 16:46

I tak moje gratulacje za brawurowe załatwienie sprawy :lol:
Nie mogę wyjść z podziwu :!: 8O Serio.

ef-ka

Od: Nie gru 19, 2004 14:46

Post » Pon sty 23, 2006 16:48

nina B. pisze:

ok. Notatkę sporządza się wtedy, gdy nie wiadomo co zrobić ze sprawą. Na jej podstawie prowadzi się tzw. czynności sprawdzające (czyli poszedł do niego i przeprowadził wywiad). Tak czy siak odpowiedź musi być.

No tak, ale jako taka odpwiedź była, bo dzielniciwy powtórzył mi wszystko, czego sie wtedy w czwartek dowiedział, i był z nimi umówiony na dziś...
Obrazek

kordonia

Post » Pon sty 23, 2006 16:49

No i wiadomo, ze najwazniejsze jest dla mnie to, ze Horse jest bezpieczny, ze się znalazł, ale szkoda, ze dziad powie sobie, ze i tak nic mu ta durna baba (czyli ja) nie zdołała zrobić) :evil:
Obrazek

kordonia

Post » Pon sty 23, 2006 16:57

To zależy, bo jeśli on kota do szpitala podrzucił, to znaczy ze się przestraszył. Chyba że Horsik ma IQ 200 i sam Cie znalazł.
Gunia i Zulka&Fruzia
Obrazek Obrazek

GuniaP

Od: Czw sie 05, 2004 20:34

Post » Pon sty 23, 2006 17:03

kordonia pisze:
nina B. pisze:

No tak, ale jako taka odpwiedź była, bo dzielniciwy powtórzył mi wszystko, czego sie wtedy w czwartek dowiedział, i był z nimi umówiony na dziś...

Ale i tak on musi odpowiedzieć ci na piśmie. Takie są procedury, chyba że na północy jest inne prawo niż w centralnej Polsce. Masz pw ode mnie.

nina B.

[poprzednia][następna]