kordonia przekaż mu że całe forum go kocha, a że większość zdecydowana to kobiety powinno to dobrez wpłynąć na jego samopoczucie. ma wierne wielbicielki w całej Polsce i nie tylko

Moderator: Estraven
nina B. pisze:NIEMOŻLIWE!!!!!!!!
Policja przyjęła zgłoszenie i musi coś z tym zrobić. A jeżeli facio nadepnie im na odcisk (czytaj oleje) to będą postępowali zgodnie z przepisami....
Mam nadzieję.
kordonia pisze:nina B. pisze:NIEMOŻLIWE!!!!!!!!
Policja przyjęła zgłoszenie i musi coś z tym zrobić. A jeżeli facio nadepnie im na odcisk (czytaj oleje) to będą postępowali zgodnie z przepisami....
Mam nadzieję.
Z tego, co zrozumiałam, to nie będą. Miał przyjść, nie przyszedł, a przeciez kot sie znalazł, to chyba nie ma sprawy.
kordonia pisze:nina B. pisze:NIEMOŻLIWE!!!!!!!!
Mam nadzieję.
Z tego, co zrozumiałam, to nie będą. Miał przyjść, nie przyszedł, a przeciez kot sie znalazł, to chyba nie ma sprawy.
kordonia pisze:Nie, to była notatka służbowa, nie protokół.
nina B. pisze:kordonia pisze:Nie, to była notatka służbowa, nie protokół.
ok. Notatkę sporządza się wtedy, gdy nie wiadomo co zrobić ze sprawą. Na jej podstawie prowadzi się tzw. czynności sprawdzające (czyli poszedł do niego i przeprowadził wywiad). Tak czy siak odpowiedź musi być.
kordonia pisze:nina B. pisze:kordonia pisze:Nie, to była notatka służbowa, nie protokół.
ok. Notatkę sporządza się wtedy, gdy nie wiadomo co zrobić ze sprawą. Na jej podstawie prowadzi się tzw. czynności sprawdzające (czyli poszedł do niego i przeprowadził wywiad). Tak czy siak odpowiedź musi być.
No tak, ale jako taka odpwiedź była, bo dzielniciwy powtórzył mi wszystko, czego sie wtedy w czwartek dowiedział, i był z nimi umówiony na dziś...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510 i 218 gości