Kupki nie było, siusiu też nie
Zrobił wszystko co trzeba Saskii do samochodu, teraz musi nazbierać nowe

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kupki nie było, siusiu też nie
saskia pisze:Z zaleceniami to miałyśmy problem- bo ja nie wiedziałam jak długo on u Was będzie, kiedy jedzie do Warszawy, wydawało mi się, ze lada dzień![]()
Jeżeli będzie ładnie jadł, wymioty się nie powtórzą, to jak juz znajdzie się u nezumi, trzeba będzie zrobić mu badania krwi. Jeżeli coś wcześniej zacznie się dział, trzeba będzie jeszcze w Łodzi pójsc z nim do weta.
CoolCaty pisze:saskia pisze:Z zaleceniami to miałyśmy problem- bo ja nie wiedziałam jak długo on u Was będzie, kiedy jedzie do Warszawy, wydawało mi się, ze lada dzień![]()
Jeżeli będzie ładnie jadł, wymioty się nie powtórzą, to jak juz znajdzie się u nezumi, trzeba będzie zrobić mu badania krwi. Jeżeli coś wcześniej zacznie się dział, trzeba będzie jeszcze w Łodzi pójsc z nim do weta.
Ja nie wiem do końca jakie są ustalenia, ale skoro dostał betamox w iniekcji i nie dostał go w tabletkach do domciu, to za dwa dni chyba powtórka antybiotyku?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 41 gości