marinella pisze:zaczynam sie gubic![]()
![]()
Może chcesz się spotkać i pogadać

Trzymam mocno

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
marinella pisze:zaczynam sie gubic![]()
![]()
dzioby125 pisze:Może chcesz się spotkać i pogadać![]()
Olinka pisze:[
marinella - mam nadzieję, że to aktualne.
!
marinella pisze:Beliowen pisze:marinella pisze:jutro ich przycisne i docisne
i odezwe sie na gg tez do ciebie
a jak sie wkurze to pojade w poniedziałek do Piotra
czy mocz w takim przypadku cos powie czy darowac sobie to badanie ?
Nerki w normie niby, ale sprawdz ten mocz.
A co
zaczynam sie gubic![]()
![]()
moj wet znowy oddajac mi wyniki stwierdził ze wszystko ok - tylko glukoza za wysoka wiec mamy czekac z robieniem czegokolwiek zanim nie zbadamy moczu
Beliowen pisze:I w przebiegu wielu chorob nowotworowych, ale o tym pisze na koncu, bo najpierw trzeba wykluczyc tamte przyczyny.
marinella pisze:Beliowen pisze:I w przebiegu wielu chorob nowotworowych, ale o tym pisze na koncu, bo najpierw trzeba wykluczyc tamte przyczyny.
no własnie tego sie boje
zbieramy sie do weta
Beliowen pisze:marinella pisze:Beliowen pisze:I w przebiegu wielu chorob nowotworowych, ale o tym pisze na koncu, bo najpierw trzeba wykluczyc tamte przyczyny.
no własnie tego sie boje
zbieramy sie do weta
Mysle, ze nie jest az tak.
Jesli rozmaz i badanie moczu wyjdzie prawidlowe, to jeszcze sprawdzilabym te sledzione.
Czasami, choc niezmiernie rzadko, u ludzi zdarza sie nadplytkowosc samoistna, np. po dlugotrwalym, nadmiernym wysilku fizycznym.
Jesli inne badania nic nie wykaza, pozostanie za jakis czas skontrolowac liczbe plytek i moze okaze sie, ze i tu tak wlasnie bylo.
W sumie, gdyby nie to, ze pisalas o utracie masy ciala, chyba nie doszukiwalabym sie w tych wynikach jakichs sensacji.
Ale jesli organizm traci na masie bez widocznego powodu, to...
Chcialabym, zeby sie okazalo, ze nic powaznego sie nie dzieje, ale mysle, ze prawdopodobne opcje trzeba po prostu sprawdzic.
nan pisze:Ja tak z doskoku ale tak mi sie rzucilo w oczy. Czy te plytki naprawde sa powodem do niepokoju? Przejrzalam nasze wyniki i normy laboratoryjne w niektorych siegaja 700-800... a jednostki te same...
marinella pisze:zjadła wreszcieuffff
na siłe wpusciłam mu jaks godzine temu jogutr naturalny do pyska
a teraz skusil sie na kurczaka ale musiałam mu go najpierw pogryźć![]()
![]()
ale zjadł
choinka sprzatnieta i chyba z rok nie bede jej wystawiaci tak ja zbierałm z podłogi kilka rzy wiec wygladała jak wywłoka a nie choinka
ale mnie dzis nastraszył tymi wymiotami
gosiak pisze:, czasem coś te ryje niemyte w domu znajdą,
ja tez, teraz pewnie mi sie pogłebi po lekturze watku o włosach anielskichgosiak pisze: Ja już mam teraz obsesję w wynajdywaniu rzeczy do połknięcia w domu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 265 gości