3 malutkie SREBERKA (Wawa) - rozrabiaja juz w nowych domkach

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw sty 12, 2006 14:57

eurydyka pisze:wazne, zeby nie chorowaly, bo wtedy dom jest spalony na jakis czas

Tak jak mój po p. :( . Teraz mogę pomagać wyłącznie zaszczepionym dorosłym co jest sporym wyzwaniem. Teraz mam charakternego Gingera i przez to cyrk bo moi rezydenci boją się jego rudej lwiej postury. Za to ja go uwielbiam :D .
Albert, Fisia Haczyk, Tadeuszek

Catrina

Od: Pon kwi 18, 2005 11:53

Post » Pt sty 13, 2006 20:18

2 buraski jeszcze poczekaja na swoj nowy domek

tam gdzie mialy isc, p. Basia musi sluzbowo wyjechac na tydzien i obawia sie zostawiac maluchy pod opieka swojej mlodej corki, one sa malutkie, moze sie wszystko wydarzyc. ustalilysmy, ze jesli po powrocie kociaki jeszcze beda to sie zdzwonimy, ale mam wolna reke, zeby szukac im domkow juz teraz

od siebie dodam, ze bardzo szanuje decyzje p. Basi, madre podejscie do sprawy i jesli nawet to nie moje kociaki tam trafia, to te, ktore trafia beda mialy super

a wiec dla dwoch buraskow szukamy dalej domku

Promyczek ma jutro isc do nowych ludzi, zostane te dwa wieksze rozrabiaki, te ktore sie super ze soba bawia. Promyczek raczej preferuje czlowieka.

eurydyka

Od: Śro paź 13, 2004 15:05

Post » Pt sty 13, 2006 22:13

chyba znam p.Basię :)

wslę tobie na pv pewnego maila dot. adopcji :)
Bea i Futrzaki - Czaruś i Perełka

MOŻE GDZIEŚ ISTNIEJE LEPSZY ŚWIAT.... DLA TYCH KTÓRYCH KOCHAMY

Obrazek

beatka

Od: Wto sie 17, 2004 12:45

Post » Sob sty 14, 2006 8:04

napisalam tam beatka:), zobaczymy co z tego wyniknie

dzis o 16ej ma isc do domku Promyczek, a co bedzie z pozostala dwojka to sie okaze, ja czekam na fajne propozycje dla lobuziakow

eurydyka

Post » Sob sty 14, 2006 15:04

wyglada na to, ze dzis jednak wszystkie znajda domy, chyba ze sie cos nie tak stanie i jakis z domkow sie jakos spali

przywiozlam przed chwila kolejne koty z Sochaczewa, dwie 4 miesieczne kotki, jedna taka jak Stas Myszy i druga szarobura z bialym zabocikiem i skarpetkami, ale zdjecia wieczorem

wet powiedzial, ze wszystko z nimi ok, odrobaczylismy je, odpchlilismy i obejrzelismy lampa pod katem grzybka i nic nie widac

jedna tak za mna chodzila ze sie zdecydowalam ja zabrac, a potem szukalam 2ej zeby bylo razniej, to jej siostra. zostal tam jeszcze brak szary i siostra, ale tych juz nie dalam rady wziac

eurydyka

Post » Sob sty 14, 2006 19:47

no to maluszki pojechaly, Gruszeczke zawiezlismy sami do mlodych fajnych ludzi

wrocilam padam na pysk po calym dniu a jeszcze musze zrobic ogloszenia tym nowym koteczkom

eurydyka

Post » Nie sty 15, 2006 0:19

Ale Ty masz "przerob":))))

Super, ze tak sie fajnie udaje

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

[poprzednia]