Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Monika L pisze:super Moniko że umieściłaś zdjecia, śliczna z niej kotka i widać ze jest jej dobrze , to wszystko jest niesamowite jak w bajce, jak wiele znaczy podejscie do kotki i mądry właściciel , musi to naprawdę być super facet
Monika pisze:Monika L pisze:super Moniko że umieściłaś zdjecia, śliczna z niej kotka i widać ze jest jej dobrze , to wszystko jest niesamowite jak w bajce, jak wiele znaczy podejscie do kotki i mądry właściciel , musi to naprawdę być super facet
![]()
![]()
Przekaze Oskarowi.![]()
On tez ma swoje wady, oj ma, ale z Mija sie dobrali.
Co do bajek - to raczej "Poskromienie zlosnicy" przychodzi mi na mysl. Mija ma charakterek, ale za to blyskawicznie sie przystosowala do zmiany otocznia i nie grymasi przy jedzeniu. Co prawda je glownie sucha Acane, wiec grymasy bylyby troszke nieuzasadnione.
Duzo gada, pomiaukuje kowersacyjnie, albo burczy jakby kleła pod nosem.
Lena, super, ze pokazalas zdjecia
Monika L pisze:koniecznie przekaż , bo ja śledziłam los Miji już na forum wetrynaryjnym i z biegiem upływu czasu myślałam że nikt nie jest w stanie jej zaakcepyować i wychować ,a jednak silny i zdecydowany charakter i kotka wie kto rządzii tak trzymać
![]()
bo ja bym nie umiała poradzić sobie z takim małym potworkiemops:
Monika L pisze:bardzo się cieszę że Mija ma taki cudny domek i że jest szczęśliwa , a ja myślę że kiedy pani Miji zaszła w ciążę miejsce kotki w domu uległo zmianie , pewnie byli ostrożni i mnej czasu jej poświęcali, była urażona i smutna , a tym bardziej ją to dotkneło że od maleńkiego była w tym domu, ale najważnieszy jest czas obecny naprawdę super potoczyły się jej losy
Oliwka pisze:Tolerancyjność to cecha szczególnie przydatna w postępowaniu z kotem:)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 224 gości