HorseThesecond W DOMU!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 11, 2006 19:41

Kordonia - czy masz nazwisko tego pana, moze jego stopien wojskowy, albo numer jednostki? Cokolwiek, co pozwoliloby zlokalizowac jego miejsce pracy. Moze wiesz, o jaki poligon chodzi? Ja tez po wojsku, a swiat jest taki maly :twisted:

Majka13

Od: Śro cze 23, 2004 8:57

Post » Śro sty 11, 2006 19:56

Kordoniu, jesteś dzielniejsza od Zawiszy :king:
trzymam kciuki i mocno wierzę, że sprawa zakończy się szczęśliwie :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Amidalka

Od: Czw cze 10, 2004 14:46

Post » Śro sty 11, 2006 19:57

NIe poddawaj i sie i drąz sprawę, moze dla kicika jest jeszcze szansa ( trzymam za to kciuki) , ale jeśli jest juz za poźno ( tfu, tfu) to bedzie taka sprawa szansą dla nastepnego ( gdyby im przyszła ochcota keidys wziasc jakiegoś zwierzaka to sie piec razy zastanowią).
tzymaj sie cieplutko i daj znac jak sie to wszytsko potoczyło.
Obrazek

Formica

Od: Wto kwi 12, 2005 12:05

Post » Śro sty 11, 2006 21:20

Majka13 pisze:Kordonia - czy masz nazwisko tego pana, moze jego stopien wojskowy, albo numer jednostki? Cokolwiek, co pozwoliloby zlokalizowac jego miejsce pracy. Moze wiesz, o jaki poligon chodzi? Ja tez po wojsku, a swiat jest taki maly :twisted:

Nie, nie mam takich informacji :(

A w ogóle wszystkim bardzo dziękuję za pomoc i za trzymanie kciuków. Tak bardzo bym chciała, zeby to sie jakoś wyjaśniło na plus dla Horsa, zeby przynajmniej żył :(
Obrazek

kordonia

Od: Czw sty 30, 2003 13:59

Post » Śro sty 11, 2006 21:24

kordonia pisze:
Majka13 pisze:Kordonia - czy masz nazwisko tego pana, moze jego stopien wojskowy, albo numer jednostki? Cokolwiek, co pozwoliloby zlokalizowac jego miejsce pracy. Moze wiesz, o jaki poligon chodzi? Ja tez po wojsku, a swiat jest taki maly :twisted:

A w ogóle wszystkim bardzo dziękuję za pomoc i za trzymanie kciuków. Tak bardzo bym chciała, zeby to sie jakoś wyjaśniło na plus dla Horsa, zeby przynajmniej żył :(

Świat jest mały... Może dla Majki 13 wystarczy nazwisko tego pana, który wziął Horse. W końcu ile osób może być w jednostce...

Trzymaj sie Kordonia...
Obrazek Bis, Ami i Księżniczka ['] Obrazek

Siean

Od: Pon paź 25, 2004 21:11

Post » Śro sty 11, 2006 21:30

ja w dalszym ciagu trzymam usilnie kciuki za horsa...
niechsie wszystko wyjasnie :D
Nie robię już drapaków.
Sprzedaję chusty do noszenia dzieci

covu

Od: Nie sty 09, 2005 9:56

Post » Śro sty 11, 2006 21:43

Dopiero prczeczytałam :(

kordoniu, jesteś bardzo dzielna. Trzymam kciuki za prawdę ii za to, że on żyje :ok:
Obrazek

saskia

Od: Pon gru 06, 2004 16:51

Post » Śro sty 11, 2006 21:46

kordonia pisze:

Ale chyba znasz adres, jesli spisywalas dane? Nazwisko powinno byc w ksiazce telefonicznej.

Mam nadzieje, ze kocio zyje.. oby sie odnalazl..

Yzalbe

Od: Wto lis 18, 2003 16:12

Post » Śro sty 11, 2006 22:02

boze ludzie sa nieodpowiedzialni,,
Obrazek

kasia essen

Od: Czw gru 15, 2005 9:19

Post » Śro sty 11, 2006 22:13

ten topic uświadomił mi rolę umowy adpocyjnej :/ ehh Kordonio trzymaj się i walcz :!: myślę, że oni już powoli uświadamiają sobie, że tak łatwo i m nie pójdzie... a może ktoś powinien zagadać dziecko jakoś :?:
Obrazek

judith

Od: Nie paź 09, 2005 13:19

Post » Śro sty 11, 2006 22:16

judith pisze:ten topic uświadomił mi rolę umowy adpocyjnej :/ ehh Kordonio trzymaj się i walcz :!: myślę, że oni już powoli uświadamiają sobie, że tak łatwo i m nie pójdzie... a może ktoś powinien zagadać dziecko jakoś :?:

Wlasnie, Kordonia, Ty widzialas to dziecko?
Te jego buzie?
Skoro "rozoral pazurami" to jeszcze powinien byc slad?
To bylby choc cien potwierdzenia ze choc czesciowo mowia prawde...
abluo ergo sum

Beliowen

Od: Czw lis 25, 2004 11:33

Post » Śro sty 11, 2006 22:28

było że widziała, że ma podrapaną buzię, tzn jakby mu kot wbił pazurka
Obrazek

judith

Od: Nie paź 09, 2005 13:19

Post » Czw sty 12, 2006 7:26

Tak, Beliowen, ma zadrapania na czole, nieduże, ale wyglądają na głębokie. Dziecko jest małe- 2 lata. Zawsze niechętnie daję koty do domow z aż tak malymi dziećmi, i własnie w tym przypadku początkowo z powodu dziecka odmawiałam im tego kota, ale dzwonili często i przekonali mnie, bo podobało mi się to, co mówili. Ja własnie ostrzegalam ich, ze kot to jest zwierzę, które moze i podrapać, i ugryźc w razie czego, ale strasznie mnie przekonywali, mówiac, ze jesli za jakies ciąganie go podrapie, to dziecko przynajmniej nauczy się szacunku do zwierząt. I tym mnie przekonali, i w końcu im oddałam kota, ale od początku z zastrzeżeniem, ze na próbę, i będziemy stale w kontakcie, i jeśli cokolwiek się wydarzy, kot natychmiast wraca do mnie.

Wiem, ze może w tym momencie trochę histeryzuję, ale na dziś dzień, po przeanalizowaniu tego wszystkiego już nawet nie podejrzewam ucieczki, czy wyrzucenia. Wydaje mi się, ze on w przypływie złości musiał kotu zrobić krzywdę. Pewnie kiedy zobaczył, że polała się krew na czole, to go zabił. Kot chodził u nich w obrożce. Ile to trzeba, zeby w przypływie złości chwycić za obrożę i przekręcić rękę? Nic innego już mi nie przychodzi do głowy.
Obrazek

kordonia

Od: Czw sty 30, 2003 13:59

Post » Czw sty 12, 2006 9:12

Kordonia staraj się jeszcze nie dopuszczać czarnych myśli i najgorszego scenariusza :(
Trzymam kciuki za pozytywne wyjaśnienie całej sytuacji :ok:
Vici, Klarcia, Fire Dragon, PD i Asiczek
Obrazek

asiczek

Od: Czw sie 12, 2004 13:23

Post » Czw sty 12, 2006 9:28

Kordonia, wiem że gdy człowiek ma czas na domysły i żadnych konkretnych informacji to wyobraża sobie najgorsze.
Proszę, nie nakręcaj się, byc może zupełnie niepotrzebnie - trzymam mocno za wyjasnienie sytuacji.
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

[poprzednia][następna]