Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Majka13 pisze:Kordonia - czy masz nazwisko tego pana, moze jego stopien wojskowy, albo numer jednostki? Cokolwiek, co pozwoliloby zlokalizowac jego miejsce pracy. Moze wiesz, o jaki poligon chodzi? Ja tez po wojsku, a swiat jest taki maly
kordonia pisze:Majka13 pisze:Kordonia - czy masz nazwisko tego pana, moze jego stopien wojskowy, albo numer jednostki? Cokolwiek, co pozwoliloby zlokalizowac jego miejsce pracy. Moze wiesz, o jaki poligon chodzi? Ja tez po wojsku, a swiat jest taki maly
Nie, nie mam takich informacji
A w ogóle wszystkim bardzo dziękuję za pomoc i za trzymanie kciuków. Tak bardzo bym chciała, zeby to sie jakoś wyjaśniło na plus dla Horsa, zeby przynajmniej żył
kordonia pisze:Majka13 pisze:Kordonia - czy masz nazwisko tego pana, moze jego stopien wojskowy, albo numer jednostki? Cokolwiek, co pozwoliloby zlokalizowac jego miejsce pracy. Moze wiesz, o jaki poligon chodzi? Ja tez po wojsku, a swiat jest taki maly
Nie, nie mam takich informacji
A w ogóle wszystkim bardzo dziękuję za pomoc i za trzymanie kciuków. Tak bardzo bym chciała, zeby to sie jakoś wyjaśniło na plus dla Horsa, zeby przynajmniej żył
judith pisze:ten topic uświadomił mi rolę umowy adpocyjnej :/ ehh Kordonio trzymaj się i walczmyślę, że oni już powoli uświadamiają sobie, że tak łatwo i m nie pójdzie... a może ktoś powinien zagadać dziecko jakoś
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 80 gości