Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Atka pisze:Ja mam i aparat i karty pamięci. tajdzi, jakie masz karty?
To możemy zrobić tak, że jedziemy we cztery i my z Myszą się szybko zrywamy do Dominiki. Tylko trzeba jednak wcześniej, tak, żeby tam być na 9:30. Żebyśmy z Myszą najpóźniej o 10 wyszły.
Nie wiem, Mysza, gdzie pracujesz, ale w sobotę tuż przed południem to w dowolne miejsce Warszawy dojadę w 15-20 minut. No, poza Ursusem-Niedźwiadkiem
Mysza pisze:Atka pisze:Ja mam i aparat i karty pamięci. tajdzi, jakie masz karty?
To możemy zrobić tak, że jedziemy we cztery i my z Myszą się szybko zrywamy do Dominiki. Tylko trzeba jednak wcześniej, tak, żeby tam być na 9:30. Żebyśmy z Myszą najpóźniej o 10 wyszły.
Nie wiem, Mysza, gdzie pracujesz, ale w sobotę tuż przed południem to w dowolne miejsce Warszawy dojadę w 15-20 minut. No, poza Ursusem-Niedźwiadkiem
Gocław- Ostrobramska![]()
...
Atka pisze:Na Ostrobramską w sobotę to luzik, byle się jakaś ciężarówka nie wywaliła
Mysza pisze:Atka pisze:Na Ostrobramską w sobotę to luzik, byle się jakaś ciężarówka nie wywaliła
zwłaszcza z granatamiFajnie wczoraj skrzyżowanie obok mnie wyglądało
Atka pisze:Podsumowując
Proponuję umówić się w sobotę o 9:00 w jakimś punkcie Tarchomina i jedziemy. W dwa samochody, mój i agis. Staramy się tak wszystko zorganizować, żebyśmy my z Myszą dosyć szybko wyszły z kociakami do D., a agis z tajdzi mogą zostać i focić.
tajdzi, Ciebie mogę "zgarnąć po drodze"
Punkt jakiś wymyślcie, Wy jesteście z Tarchomina, ja ze wsi Białołęka![]()
Plan awaryjny: jakby były gigantyczne kłopoty z wyciągnięciem kociaków, to zostawimy dziewczynom nasze transportery i odwiozę Myszę do pracy, a potem wrócę po koty.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 569 gości