jesteś JANO WIELKA podziwiam to co zrobiłaś i życzę MM żeby dostał
dobry i ciepły domek
pozdrawiam Ania
Moderator: Estraven

Jana pisze:Chyba już wiem o co chodzi. Dlaczego niektóre moje koty zaczęły się bać persika. Jemu futro odrasta, wygląda jakby ciągle był najeżony i wielki... No i Całka przesiaduje całymi dniami wysoko na drapaku, a Szczurek przemyka po kątach, żeby się na MMa nie napatoczyć. A ten futrzak odrastający sieje terror![]()
aamms pisze:Jana pisze:Chyba już wiem o co chodzi. Dlaczego niektóre moje koty zaczęły się bać persika. Jemu futro odrasta, wygląda jakby ciągle był najeżony i wielki... No i Całka przesiaduje całymi dniami wysoko na drapaku, a Szczurek przemyka po kątach, żeby się na MMa nie napatoczyć. A ten futrzak odrastający sieje terror![]()
E, tam..Moje napuszone futra wieją przed Gacią..
Jana pisze:aamms pisze:Jana pisze:Chyba już wiem o co chodzi. Dlaczego niektóre moje koty zaczęły się bać persika. Jemu futro odrasta, wygląda jakby ciągle był najeżony i wielki... No i Całka przesiaduje całymi dniami wysoko na drapaku, a Szczurek przemyka po kątach, żeby się na MMa nie napatoczyć. A ten futrzak odrastający sieje terror![]()
E, tam..Moje napuszone futra wieją przed Gacią..
Przed Niespodzianką, malutką, drobniutką i całkiem gładkowłosą - też wszystkie moje wieją, łącznie z persikiem![]()
![]()
Ale faktem jest, że zachowanie MMa się nie zmieniło, a stosunek co bardziej strachliwych kotów do niego - tak. I to prawie na pewno jest związane ze zmianą bryły MMa. A słuchając opowieści o problemach na linii kot długowłosy / krótkowłosy zawsze myślałam, że to jakieś bajki. No, to teraz mam "bajkę" w domu![]()
Jana pisze:on ludzi nie lubi, zwłaszcza takich co czeszą i zmuszają do połykania tabletek
Jana pisze:Dziś wieczorem, kiedy oglądaliśmy z TŻem film, persik wskoczył na narożnik, przyszedł do mnie i trącił mnie łapąNie wiedziałam czego chce, więc go pogłaskałam. No to sobie poszedł.
Nie chodziło o jedzenie - miska była pełna![]()
aamms pisze:Jana pisze:Dziś wieczorem, kiedy oglądaliśmy z TŻem film, persik wskoczył na narożnik, przyszedł do mnie i trącił mnie łapąNie wiedziałam czego chce, więc go pogłaskałam. No to sobie poszedł.
Nie chodziło o jedzenie - miska była pełna![]()
Zaprzyjaźnia się..
Użytkownicy przeglądający ten dział: raiya i 63 gości