Koci pamiętnik

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 06, 2003 22:04

Hacker, super gosc jestes! Ja bym moja wyslal na kurs "Jak dogadzac kotom" no i taki kurs gotowania, moze byc podstawowego. Ta jedza ostatnio strasznie mnie glodzi, i zamiast pelnej miseczki przez caly dzien, dwa/trzy razy dziennie dostaje cos do miski. Rozumiesz??? Kobieta jeszcze wiele musi sie o gotowaniu nauczyc, eh! Pewnie dlatego karze mnie tymi suchymi bobkami...

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Czw lut 06, 2003 22:14

To nie pańcio jeszcze był...
Krzychu, łapa! Głodzi Cię, mówisz? To wpadaj do mnie, co jak co, ale moja karmi słusznie. Chetnie się z Tobą podzielę mięchem.
Mówisz, że z jakąs laską mieszkasz? A dorzeczna ona? Zapoznałbym chętnie... Próbuję tym moim przekazac, żeby mi jakąs panienkę sprowadzili, a oni nic, tylko o jakichś pomponikach gadają, że ich niby miał niedługo nie będę. Nie kumam bazy, normalnie.
A najlepiej to wpadnijcie razem z ta Twoją i ta laseczką, z którą mieszkasz. Poszalejemy.
Pozdro!

Hacker

Oberhexe

Od: Nie sie 18, 2002 21:34

Post » Czw lut 06, 2003 22:22

:lol: :lol: :lol: :ok:
Proszę nie cytować moich postów.
Dziękuję.

Agni

Od: Wto mar 19, 2002 15:13

Post » Pt lut 07, 2003 8:17

Od Fuksa: ja tym duzym, co ciągle przy kompie siedzą wciąż daję do zrozumienia, że też chcę. Staję cały przed monitorem, ogon do góry - tak sie wtedy napusza, że cały monitor im zasłaniam, a oni nic - pomiziają mnie (no, fakt, lubię, jak mnie miziają) i przesuwają kawałek dalej. Zupełnie nie kumaja aluzji. Tekunia siedzi na monitorze i czyta mi, co oni za goopoty tam wypisują. I w ogóle trochę zazdrośni jesteśmy - ona tam cały czas sie rozpływa w zachwytach nad innymi kotami. Jak to tak? A ,my to co?
Hacker, moja Tekunia to fajna laska. Wpadnij do nas, to ją zapoznasz. Tylko nie myśl sobie za dużo. Ale u koleżanki mojej dużej -Marychy -są dwie laski. Pogadaj z Egonem - on tam rządzi. Te jego laseczki to faajniutkie są. Mrau!
Agata i kotfory

Agata

Od: Pt sie 23, 2002 19:55

Post » Pt lut 07, 2003 19:36

Macie racje! Musimy założyć stronnictwo! Moze kiedys jako partia wejdziemy do rządu?
Musimy się zrzeszyć! Bo ci ludzie sa okropni, Krzysia głodzą, a Hackerowi nie pozwalaja sie spotkac z paniami!
I jeszcze bawić się każą!? Niedoczekanie nasze! W końcu to jest nasze, kocie forum! Czemu tu są tylko ludzie? I myślą, że koty to głupie i się nakomputerach nie znają!
Moja od 3 dni próbuje przejść jakieś Diablo i mówi, że cos ja ciągle zabija. dałaby prawdziwemu meżczyźnie mysz i on by sobie jednym pazurkiem z potworami poradził.
Panowie i panie. Jak już wejdziemy do tego rządu to musimy stworzyc ustawe o przestaniu zaopatrywania dworu w śnieg. Marzną łapki.

Pitasz

kociamatka

Od: Śro mar 20, 2002 13:44

Post » Pt lut 07, 2003 19:41

Pitasz, mądrze chłopie gadasz. Męczą i tyle. Moja jak sie wczoraj do kompa przyssała, to całą noc siedziała. Żeby jeszcze cos interesującego robiła, ale tylko w jakies literki ślepiła. A jak jej się połozyłem na klawiatuze, to kazała mi iśc spać do pana.
Wiecie chłopaki (i dziewczyny, bo dziewczyny tez się chyba przyłączą, nie?), jak mys ie za to nie weźmiemy, to dalej będa nasze potrzeby ignorować.

Oberhexe

Post » Pt lut 07, 2003 19:48

Ja już mam patent na wyłączanie w trakcie komputera. Na klawiature taki mały przycisk exit i potem enter. Troche sie porzuca, ale zaraz idzie spać :twisted:

kociamatka

Od: Śro mar 20, 2002 13:44

Post » Pt lut 07, 2003 22:20

No niezle plany, calkiem niezle... Ta moja mysli, ze ona bizneswoman jest, ale ja tak sobie mysle po cichu, ze ona nic o swiecie nie wie. No bo nic ze mna nie pogada, moze bym jej cos poradzil? W sprawie mezczyzn na przyklad. W koncu jest sie 100% kocurem, nie?

Hacker, ta panienka u mnie jest calkiem niezla, codziennie idzie mi slinka... Ale ona slyszec o tym nie chce i mowi, ze 1) mam jeszcze mleko pod wasem 2) nie pochodze z odpowiedniej rodziny. I tylko czasami pupe da sobie powachac. Ja tak mysle, ze ona odpowiedniej partii poszukuje, i Ty bys sie nadawal. A skoro jestemy kumplami, to bysmy sie jakos podzielili, nie?

Ide zapolowac z laseczka na papier toaletowy. Dobrze, ze mieszkamy razem bo bysmy umarli z nudow. Ta nasza od progu dzis zapowiedziala, ze nie ma czasu i musi jakas prace pisac. Czyli nawet z komputera nici w nocy :cry: . Cholera!

No nic, odezwij sie stary i daj znac, czy jestes zainteresowany. No i szczegoly musimy omowic. Mojej nie ma jutro przez caly dzien, da rade? Sie ma,
Krzychu.

Beata

Post » Pt lut 07, 2003 22:24

Łee no Krzychu, mówisz i masz! Pewnie, ze sie podzielimy, kumple jesteśmy, nie? Moja co prawda zaczyna kiwac złowieszczo głową nad kuwetą i coś o zapachu mówić. I o obcinaniu. JAJA sobie robi, nie?

Oberhexe

Post » Pt lut 07, 2003 22:37

No co Ty, ludzi nie znasz??? A ile razy Cie straszyli, ze jak wejdziesz na blat kuchenny to CIE WYRZUCA na balkon i tam bedziesz koczowal? I co??? Ani razu jeszcze spokojnie nie dali mi obniuchac tego balkonu. Nadal strasza, ale mowia, ze to na wiosne :) . Ty widziales te ilosci puchatego z nieba, ktore spadaja? Jaka wiosna?

Hehe, to zrobimy malenkiej niespodzianke :lol: . Tylko pisk bedzie slychac... Ja jestem juz raczej pewny, ze moge byc ojcem, to moze jakies osmioraczki splodzimy, co? Trzeba sie na przyszlosc zabezpieczyc.

Beata

Post » Pt lut 07, 2003 22:47

No, u nas osmioraczki to rodzinne 8)
Nic, tylko trzeba cos wymodzić. To co, chłopaki, kombinujemy? Fuks,a ta Twoja laska? Opowiedz coś o niej, bedziemy wiedzieć z Krzychem na czym stoimy. Pitasz, dołączasz się?

Oberhexe

Post » Pt lut 07, 2003 22:54

Ja bardzo jestem chetny na inne laski, ta moja czasami traktuje mnie jak matka czy cos... Wsytd kotu robi, uszy mu z rana wylizuje, kto to widzia! To jak, chlopaki, co macie? Jakies swieze miesko? :lol:

Beata

Post » Pt lut 07, 2003 23:06

Umnie bryndza na razie. Próbuje powiedzieć tej mojej, ze się nudzę, ze byłoby fajnie, gdyby załatwiła mi jakąś panienke do towarzystwa... no, ostatecznie może być kumpel. Ona by się złamała, ale pańcio jest twardy i nudzi, ze dopiero jak beda mieli własne mieszkanie. A co mnie ich mieszkanie obchodzi!
Chłopaki, to moze bysmy się spotkali jakos, co? Krzychu? Pitasz? Fuks?

Oberhexe

Post » Sob lut 08, 2003 7:32

My jak najbardziej za! Teraz trzeba naszych dużych molestować, żeby nas podwieźli - niech juz oni sami ustalają, gdzie. My, koty nie będziemy się w takie goopoty bawić. Ale impra będzie :D .
Parę dni temu moja duża przyniosła do domu takie fajne wiąchy kolorowe - w sam raz do obgryzania. Wsadziła je do czegoś, co wazonem nazywa i postawiła na tej szafce, na którą uwielbiamy wchodzić, a jak tylko wejdziemy, to duzi strasznie goopio sie zachowują - krzyczą, klaszczą w ręce... aż schodzimy z tej szafki, bo nam ich żal, jak tak z siebie goopków robią. W nocy za to śpią i dokładnie obejrzałem te wiąchę. Próbowałem nawet na nią sie wspiąć, ale taka jakaś niestabilna .... i woda z niej wyciekła i całe łapki sobie umoczyłem. A duża jak to zobaczyła to jeszcze bardziej zaczęła krzyczeć i dla świętego spokoju schowałem się pod kanapę...
Agata i kotfory

Agata

Od: Pt sie 23, 2002 19:55

Post » Sob lut 08, 2003 10:23

No to chłopaki teraz tylko miaukolic pozostaje, żeby zorganizowali nam cos.
Krzychu, laska Ci taki obciach robi? To zapoznaj jakąs inną, baba zrobi sie zazdrosna i w mig skruszeje, zobaczysz!
Fuks, mokre łapki to ja lubię. Dlatego jak moja coś zmywa to juz na zlewie siedzę i biję się ze strumieniem wody, a jak nachlapię wokoło, to moja tak śmiesznie niby sie gniewa ale do mnie grucha.
Chłopaki i dziewczyny (Lorka, to do Ciebie) - to teraz molestować dużych trza!

Oberhexe

[poprzednia][następna]