Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Bydgoszcz pisze:gg 830578, bydg31@wp.pl
annskr pisze:Facet też może mieć kota
Elżbieta P. pisze:Bydgoszcz juz raz adoptował kotka, ale oddał go z powodu domniemanej alergii u dziecka.
Lepiej byłoby aby teraz wziął kotka z okolic Bydgoszczy, bo jeśli trzeba będzie znów go oddać....zaoszczędzi sie kociakowi transportu.
Bydgoszcz pisze:Niestety nie mam tyle czasu będąc w pracy, aby na bieżąco i w pełni odpowiadać na pytania itd.
Postaram się wyjaśnić:
Mam 31 lat, żonę i córeczkę 3,5 letnią (moja płeć nie budzi już zatem wątpliwości)
Mieliśmy kotka , córka chorowała i lekarka stwierdziła, że może to być alergia, siłą rzeczy oddałem kotka co zresztą było ustalone z właścicielką, bądz co bądź zdrowie dziecka było priorytetem....
Zrobiliśmy niezbędne badania i wynik jest negatywny, nie jest uczulona
Długość życia kotów znam, poza tym jako dziecko miałem i psy i koty, obecnie ze względu na pracę na psa nie mogę sobie pozwolić (spacery itp.)
O co tam jeszcze pytaliście?;)
co do okien to wybaczcie ale siatki nie założe sobie co nie znaczy że kotu pozwolę po parapecie chodzić;)
drapak, kuwetka jest po poprzednim kociaku, weterynarza odwiedziłem już ........
uff.....
Coś jeszcze?
będe dopiero w poniedziałek, net w pracy
Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję że rozwiałem wątpliwości
ew. kociątko mogę odebrać os. z Torunia, Poznania w innych przypadkach będe zmuszony prosić o pomoc
Kot z pewnością nie będzie wychodził, podczas ew. urlopów kot będzie miał opiekę (moi rodzice mieszkają blisko i zawsze opiekowali sie domem kwiaty itp, dojdzie karmienie i kuwetka)
Bydgoszcz pisze:co do okien to wybaczcie ale siatki nie założe sobie co nie znaczy że kotu pozwolę po parapecie chodzić;)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 90 gości