PRZEPIEKNY BIAŁY PUSZYSTY KOT

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie gru 25, 2005 23:33 PRZEPIEKNY BIAŁY PUSZYSTY KOT

http://www.korabiewice.empatia.pl/futro.php?id=567

zobaczcie prosze tego kota... przepiękny kocurek.... ktoś szukał białego kota.. moze temu da dom... 8)
....

Post » Pon gru 26, 2005 20:27 Re: PRZEPIEKNY BIAŁY PUSZYSTY KOT

nikt nie chce takiego pieknego bialego puszystego kota ?
Gość

Post » Pon gru 26, 2005 20:36

Czy on ma chore oczy?
farad

Post » Pon gru 26, 2005 20:38

Ja miałam go adoptować,lecz za daleko się znajduje...Ja mieszkam w okolicach Krakowa,a kotek przebywa pod Warszawą
Obrazek+Obrazek

Kocica:P

Od: Pt gru 23, 2005 14:22

Post » Pon gru 26, 2005 20:39

farad pisze:Czy on ma chore oczy?

Nie,podobno był zaspany.
Obrazek+Obrazek

Post » Pon gru 26, 2005 20:41

Wygląd: Cały biały, piękny, młody kocurek. ! oko ma niebieskie, a 2 zielone!

Informacje dodatkowe: Kocurek przybył do nas bardzo niedawno. Ma troszke katarku, więc na razie jest leczony i czeka na kastrację. Niedługo ją przeprowadzimy.
Jest bardzo przytulasty i miziasty.
Będzie wspaniałym kompanem.
Wyjątkowy, bo cały biały, z bardzo gęstą sierścią :)
Zdjęcia są takie sobie, bo smacznie spał i nie chciałam go budzić.
Obrazek+Obrazek

Post » Pon gru 26, 2005 22:25

Do Kocicy,
Prosze, zastanow sie raz jeszcze! Korabiewice to wyjatkowe miejsce ale to nie jest dom dla kotów. One tam nie maja gdzie mieszkac. Moze nie raz czytalas o kotach ktore tam sie znajduja. A teraz w zime to tam jest ZIMNO bo niektore mieszkaja z pewna pania w barakowozie a reszta w jakis wagonach bez ogrzewania. Jesli bys sie zdecydowala go zabrac to daj znac to ja zorganizuje transport z Korabiewic do Warszawy. Do tego schroniska trudno znalezc jak sie nie zna drogi. To jest w Puszczy Marianskiej. Podalabys date to by na Ciebie czekal.
Grażka

Bombelek

Od: Śro cze 16, 2004 13:31

Post » Pon gru 26, 2005 22:31

Bombelek pisze:Do Kocicy,
Prosze, zastanow sie raz jeszcze! Korabiewice to wyjatkowe miejsce ale to nie jest dom dla kotów. One tam nie maja gdzie mieszkac. Moze nie raz czytalas o kotach ktore tam sie znajduja. A teraz w zime to tam jest ZIMNO bo niektore mieszkaja z pewna pania w barakowozie a reszta w jakis wagonach bez ogrzewania. Jesli bys sie zdecydowala go zabrac to daj znac to ja zorganizuje transport z Korabiewic do Warszawy. Do tego schroniska trudno znalezc jak sie nie zna drogi. To jest w Puszczy Marianskiej. Podalabys date to by na Ciebie czekal.

Bombelek, kilkanaście minut temu zamknięto wątek założony przez Kocicę:P na kotach.. Istnieje duże prawdopodobieństwo, że to troll.. :evil: Uważaj, proszę..
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Pon gru 26, 2005 22:39

dzieki!!
wybieram sie do Korabiewic ale jestem ograniczona od kogos kto ma samochod. Jak tam dojade w styczniu to mam nadzieje odnalezc kota a moze uda mi sie kogos namowic aby go zabral do domu.
Grażka

Bombelek

Post » Wto gru 27, 2005 13:05

mi się ta kocica troszkę niewyraźna wydaje, przeczytałam kilka jej wypowiedzi i jakoś mi się to kupy nie trzyma jakby udawała coś albo nie wiem, ale ja bym się bała dać jej kota. wydawało by mi się że dość szybko skończy na ulicy. poza tym: ja bym strasznie chciała mieć drugiego kota, ale niestety mój TZ się nie zgadza(bo po drugim będziesz chciała trzeciego itd...) a i tak szukam..(bo może??!!!) i szukam sama i codziennie się zakochuję...a ona na kociarni założyła wątek pilnie szukam kota, przegrymasiła wszystkie, potem wszystkie schroniskowe, potem na kotach napisała, że chce założyć prywatne schronisko, dobre rady zostawiła bez komentarza, jakieś to wszystko niespójne i niepoważne

aania

Od: Pt lis 11, 2005 22:48

Post » Wto gru 27, 2005 13:13

Kocica:P pisze:Płeć: kot

Wygląd: Cały biały, piękny, młody kocurek. ! oko ma niebieskie, a 2 zielone!

Informacje dodatkowe: Kocurek przybył do nas bardzo niedawno. Ma troszke katarku, więc na razie jest leczony i czeka na kastrację. Niedługo ją przeprowadzimy.
Jest bardzo przytulasty i miziasty.
Będzie wspaniałym kompanem.
Wyjątkowy, bo cały biały, z bardzo gęstą sierścią :)
Zdjęcia są takie sobie, bo smacznie spał i nie chciałam go budzić.

rozumiem, że jest to cytat?
może byś to zaznaczyła
bo z tego ktos może odczytac że kot jest u Ciebie :roll:
Australia jest jak otwarte drzwi, za którymi majaczy błękit. Wychodzimy ze świata i wkraczamy w Australię.(D.H.L.)

Keti

Od: Pt wrz 13, 2002 11:44

Post » Wto gru 27, 2005 13:36

Kocica:P pisze:Wygląd: Cały biały, piękny, młody kocurek. ! oko ma niebieskie, a 2 zielone!

Znaczy co? Jedno oko ma niebieskie i dwa zielone? :lol:
dorzuć się do sterylek: https://www.ratujemyzwierzaki.pl/azg dla bezdomnych: KRS 0000338819

Edzina

Od: Czw lut 10, 2005 12:07

Post » Wto gru 27, 2005 13:55

nie wiem kto rozpoczal watek (Gosc) ale informacja o kocie ktora cytuje Kocica:P z linku ktory napisal Gosc i jest ze strony schroniska w Korabiewicach. Kotka jest w schronisku poniewaz pytalam dzis o nia osobe ktora jest osoba kontaktowa i dowiedzialam sie ze kotka ma szanse byc w nowym domu jutro. Bardzo duzo ludzi o nia pyta.
Gość

Post » Wto gru 27, 2005 13:57

przepraszam ale zapomnialam sie zalogowac i teraz ja jestem jako Gosc
Grażka

Bombelek

Post » Wto gru 27, 2005 15:38

Bombelek pisze:przepraszam ale zapomnialam sie zalogowac i teraz ja jestem jako Gosc

Daj znać czy kot znalazł w końcu dom. Mam nadzieję, ze tak - prześliczny kocurek

ezynka

Od: Pon sie 22, 2005 18:18

[następna]