zobaczcie prosze tego kota... przepiękny kocurek.... ktoś szukał białego kota.. moze temu da dom...

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
farad pisze:Czy on ma chore oczy?
Bombelek pisze:Do Kocicy,
Prosze, zastanow sie raz jeszcze! Korabiewice to wyjatkowe miejsce ale to nie jest dom dla kotów. One tam nie maja gdzie mieszkac. Moze nie raz czytalas o kotach ktore tam sie znajduja. A teraz w zime to tam jest ZIMNO bo niektore mieszkaja z pewna pania w barakowozie a reszta w jakis wagonach bez ogrzewania. Jesli bys sie zdecydowala go zabrac to daj znac to ja zorganizuje transport z Korabiewic do Warszawy. Do tego schroniska trudno znalezc jak sie nie zna drogi. To jest w Puszczy Marianskiej. Podalabys date to by na Ciebie czekal.
Kocica:P pisze:Płeć: kot
Wygląd: Cały biały, piękny, młody kocurek. ! oko ma niebieskie, a 2 zielone!
Informacje dodatkowe: Kocurek przybył do nas bardzo niedawno. Ma troszke katarku, więc na razie jest leczony i czeka na kastrację. Niedługo ją przeprowadzimy.
Jest bardzo przytulasty i miziasty.
Będzie wspaniałym kompanem.
Wyjątkowy, bo cały biały, z bardzo gęstą sierścią
Zdjęcia są takie sobie, bo smacznie spał i nie chciałam go budzić.
Kocica:P pisze:Wygląd: Cały biały, piękny, młody kocurek. ! oko ma niebieskie, a 2 zielone!
Bombelek pisze:przepraszam ale zapomnialam sie zalogowac i teraz ja jestem jako Gosc
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości